Zájezdy na otočku jako alternativa: Zažijte fotbal a ušetřete čas

4 minuty čtení

Napadlo vás někdy, že byste rádi vycestovali do zahraničí na fotbal, hokej, MMA nebo F1, ale pracovní nebo soukromé podmínky vám zkrátka nedovolují opustit domov na více dní? Pokud ve vašem případě hraje roli čas, máme pro vás dobrou zprávu.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku, Instagramu a na Tik-Toku.

O co jde?

Cestování za sportem je obvykle několikadenní záležitost. Není těžké pochopit, proč tomu tak je, ale podívejme se na to blíže. V časných ranních hodinách v den zápasu cestujeme na místo konání, a to buď letecky, nebo autobusem. Po příjezdu obvykle následuje briefing v centru, kde si každý vybere individuální nebo společný program s delegátem.

  • prohlídka města
  • ochutnávka jídel
  • prohlídka památek

Před zápasem budeme postupně nasávat atmosféru v ulicích města a večer samotný sportovní zážitek. Takové zájezdy jsou atraktivní, protože vás minimálně vytrhnou z pracovního či volného času. Nabízíme proto zájezdy, při nichž se do místa konání zápasu dopravíte přímo v den utkání, ale vše je zařízeno tak, abyste se nemuseli starat o to, zda duel stihnete. Ano, stihnete. Jeden den cestujete, druhý den jste doma.

Trend, který získává na popularitě

Možná si říkáte, že za dva dny si místo konání neužijete a budete se cítit uspěchaně. Není tomu tak. Sice se dá napsat, že sto lidí – sto chutí, ale zájezdy na otočku jsou alternativou, která se stává trendem i mezi lidmi, kteří nás postupně oslovují. A my rádi vyhovíme každému.

Tento koncept získává na popularitě a vzhledem k tomu, že si stále více lidí váží každé minuty svého času, lze očekávat, že tyto trendy budou pokračovat i nadále. Nehledě na to, že se jedná o atraktivní možnost i z ekonomického hlediska.

Spektrum fanoušků, kteří se chystají cestovat za sportem, je široké a jejich požadavky jsou stejně diferencované. Jediné, co vám v tuto chvíli můžeme říci, je, že ať už se s námi rozhodnete vyrazit do zahraničí na fotbal, hokej, tenis, MMA nebo basketbal na 2 nebo více dní, poskytneme vám prvotřídní služby a vzpomínky, na které budete vzpomínat do konce života.

MRKNĚTE, KAM VYRAZIT 🤔