Dvojitá dávka španělských rivalů nebo legendární Old Trafford a Anfield

3 minuty čtení

Více zápasů, více zážitků! To zažijete díky našim multizájezdům, které každoročně chystáme pro opravdové fotbalové fajnšmekry. Maximální míra zábavy, lepší cena, násobně zážitků a společnost dalších nadšenců – to je přesně to, co tady opravdu hledáme!

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku, Instagramu a na Tik-Toku.

V čem spočívá výhoda multizájezdů?

Více zápasů, více zážitků – je to jednoduché. Nemusíte navštívit jen stadion svého oblíbeného klubu, podívejte se i na zápasy svých rivalů nebo poznávejte menší kluby, které mají často své kouzlo, kterým vás ohromí. Nebo si zájezdy ještě vylepšete o prohlídky stadionů. Každou konkrétní nabídku rádi přizpůsobíme vašim preferencím – zařídíme lepší místa na stadionu, hotel blíže stadionu nebo vstupenky na místní atrakce. Je to jen na vás.

Výhodnější cena – Zažijete více fotbalových zápasů, uvidíte více hvězd současného světového fotbalu, ale za o poznání nižší cenu, než kdybyste cestovali na jednotlivé zápasy zvlášť na otočku. Když už jsem jednou vyrazil, tak proč se spokojit pouze s jedním zápasem? Poznávejme i nové kluby, stadiony nebo města – budete příjemně překvapeni. A znáte to, šéf vás z práce uvolní raději jednou, než-li dvakrát. 🙂

A co jsme si pro vás letos z pohárové Evropy připravili?

Španělští rivalové v LM za dva dny (nabídka)
FC Barcelona – Porto + Real Madrid – Neapol

Fandíte Barceloně? Pak je to zájezd přesně pro vás! Fandíte Realu Madrid? Pak pro vás platí to samé! Takovou nabídku jen tak nenajdete – vyrazte s námi na velkou španělskou show, kdy uvidíte během dvou dní oba španělské velkokluby, přičemž vlakový přejezd z Barcelony do Madridu je v ceně zájezdu.

Mimo největších hvězd jako Roberta Lewandowského nebo Jude Bellinghama stihneme také procházku po slavné pláži Barceloneta, uvidíme Sagradu Família a v Madridu se před fotbalovým šlágrem Real – Neapol podíváme třeba na Královský palác nebo vyhlídkovou věž Faro. To všechno se španělskými pochoutkami – paellou, churros, jamónem, sangrií či dobrým vínem.

Italská nálož v LM s českou stopou (nabídka)
Lazio Řím – Feyenoord + Neapol – Union Berlín

Kromě fotbalového představení a dvojnásobné dávky hymny Ligy mistrů na vlastní kůži na vás čekají i dvě krásná italská města. Vychutnejte si místní jídlo, víno, kulturu a různé další atrakce. Budou u toho i nám dobře známé tváře – na půdu Lazia dorazí Ondřej Lingr a Dávid Hancko, v Neapoli se proti úřadujícím vítězům Serie A postaví reprezentant Alex Král.

Legendární anglické stadiony v pohárové Evropě (nabídka)
Manchester United – Kodaň (LM) + Liverpool – Toulouse (EL)

Old Trafford a Anfield – dvě legendy, které musí zažít každý fotbalový fanoušek na vlastní kůži. A proč ne právě v evropských pohárových soutěžích – Rudí ďáblové budou hájit svou pevnost v Lize mistrů proti přemožiteli Sparty Praha dánské Kodani a Liverpool je největším favoritem Evropské ligy. Svou čest a slávu bude hájit proti francouzskému Toulouse a čekají se gólové hody!

Chybět nebude ani legendární hymna Liverpoolu You’ll Never Walk Alone. A sami na stadionech rozhodně nebudete, své umění před vámi ukáží Marcus Rashford, Bruno Fernandes, Mohamed Salah nebo maďarský objev Dominik Szoboszlai.

Multizájezdy ale pořádáme samozřejmě i na ligové soutěže

Z Německa na otočku do Holandska s českou stopou (nabídka)
Dortmund – Brémy + Feyenoord – Vitesse + Kolín – Mönchengladbach

Pokud je v Anglii ideální místo pro multizájezd Londýn, tak v Německu to je Severní Porýní-Vestfálsko. Bezprostředně vedle sebe sousedí bundesligové kluby Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Bochum, 1. FC Kolín a Bayer Leverkusen. Během tohoto zájezdu uvidíte tři vyprodané stadiony a tři nezapomenutelné zážitky za tři dny. V akci se představí rovněž Jiří Pavlenka, Dávid Hancko, Ondřej Lingr nebo Tomáš Čvančara.

Tento dechberoucí trojzápas pořádáme ve spolupráci s oblíbeným podcastem VAR. Delegátem bude sám spoluzakladatel CK FotbalTour i podcastu VAR Julo Turček. Fotbaloví fanatici tak budou v těch nejlepších rukou. 🙂

Anglický trojzápas s Coufalem a Součkem (nabídka)
Crystal Palace – Tottenham + QPR – Leicester + West Ham – Everton

Na zápase Crystal Palace zažijete tradiční „kotel“ fanoušků, který fandí po celé utkání, do QPR zavítá kandidát na návrat do Premier League Leicester s Jamie Vardym a na závěr okusíte hru úřadujícího šampiona Evropské konferenční ligy. Do akce naskočí i reprezentační kapitán Tomáš Souček a jeho spoluhráč Vladimír Coufal.