VIDEO: Šlágr Ligy mistrů a historický rekord Liverpoolu na vlastní oči

3 minuty čtení

Fantastická atmosféra zaplněného San Sira, hvězdy světového fotbalu jako Zlatan Ibrahimovič nebo Mo Salah, sluncem zalitý Milán a mnoho dalšího. Takový byl zájezd na utkání Ligy mistrů mezi AC Milán a Liverpoolem, kam jsme společně vyrazili, abychom viděli i překonání rekordu v podání The Reds.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

SALAH, ALLISON ČI ZLATAN NA JEDNOM MÍSTĚ

Přestože měl Liverpool před posledním kolem postup do další fáze Ligy mistrů dávno v kapse, přivezl Jürgen Klopp do Milána většinu hvězd včetně Maného, Salaha nebo brankáře Allisona. AC Milán zase bojoval před vlastními fanoušky o bytí a nebytí, takže o víkendu před Liverpoolem v ligovém utkání se Salernitanou nechal odpočívat většinu opor.

Zlatan Ibrahimovič, Sandro Tonali nebo brazilský objev posledních měsíců Junior Messias tak byli na Liverpool v plné síle. Přesto The Reds nakonec na San Siru doslova ubojovali vítězství 2:1 a jako historicky první anglické mužstvo vyhráli ve skupině Ligy mistrů všech šest zápasů.

I přes nepříznivý vývoj zápasu a následné vypadnutí z evropských pohárů panovala na San Siru fantastická atmosféra. Vášniví tifosi neúnavně podporovali a děkovali svému týmu i dlouhé minuty po závěrečném hvizdu.

PAMÁTKY LOMBARDIE JAKO FOTBALOVÝ PŘEDKRM

Už před zápasem jsme stihli navštívit také hlavní dominanty Milána jako katedrálu Narození Panny Marie (Duomo), za kterou na krásné náměstí míří do Lombardie většina turistů, nebo nejstarší doposud fungující nákupní centrum v Itálii Vittorio Emaniele II.

Na Zájezd měsíce prosince s námi vyrazila za šlágrem posledního kola základních skupin Ligy mistrů spousta fanoušků světového fotbalu. Vypravili jsme stovky klientů, které díky nám vyrazily společně letecky, autobusem nebo si přes nás na Zlatana, Salaha a spol. zajistily alespoň  vstupenky.

Jak jsme si předvánoční Milán užili, se můžete podívat v naší fotogalerii, nebo si pro vás připravila tvář CK FotbalTour.cz Šárka Peková vlog. Pohodlně se usaďte a užijte si video, jako byste se sami přesunuli z mrazivého Česka do prosluněné Itálie.

ZÁŽITKY NA CELÝ ŽIVOT ZA ZAVÁDĚCÍ CENY

Chcete být příště u podobných zážitků i vy? Už nyní pilně pracujeme a přidáváme na webové stránky zájezdy na jarní fázi evropských pohárů. Pokud vás lákají Leo Messi, Cristiano Ronaldo nebo třeba Robert Lewandovski, určitě si vyberete z bohaté nabídky Ligy mistrů.

Mohamed Salah, v momentální formě jeden z nejlepších fotbalistů na světě, se vrátí zpátky do Milána. Tentokrát ale vyzve Inter Milán a FotbalTour.cz bude opět u toho. Uvidíme San Siro zahalené pro změnu do černo-modrých barev. Navíc za senzačně nízké ceny.

My ale myslíme i na naše zástupce v pohárové Evropě. Vypravujeme zájezdy se Slavií na Fenerbahce Istanbul i se Spartou na Partizan Bělehrad. Zaváděcí ceny zájezdů a vstupenek jsme zamrazili do pátku 17. prosince. Využijte first minute nabídky a potěšte sebe a své blízké nezapomenutelným sportovním zážitkem.

  • Stačí si jen vybrat, ideálním vánočním dárkem může být i dárková poukázka pro kohokoliv z vašeho okolí!
  • Jaké jsou aktuálně podmínky pro cestování v jednotlivých zemích, naleznete ZDE.