Smlsnou si na Realu? Barcelona představila dresy pro El Clásico

2 minuty čtení

Logo legendární britské kapely Rolling Stones bude zdobit dresy FC Barcelona v blížícím se El Clásicu proti Realu Madrid. Důvody jsou samozřejmě finanční. Jak dobře známo, Barcelona se snaží všemi možnými způsoby dostat z finanční spirály, která v klubu vznikla už za doby předchozí prezidenta klubu Josepa Bartolomea. Jedním z velkých příjmů je spolupráce se streamovací a podcastovou službou Spotify.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Spolupráce FC Barcelona se společností Spotify přinesla dosud kolaboraci s umělci jako Drake nebo Rosalía. Na katalánských dresech jsme měli možnost vidět jejich loga, což značně prospělo zvýšení jejich prodeje.

Tentokrát kolaborace se Spotify přinese na hrudi hráčů Barcelony logo legendární anglické rockové skupiny, které budou mít Culés možnost zpozorovat už 28. října během El Clásica. Důvodem je příležitost vydání jejich nového alba, které nese název Hackney Diamonds.

Slunce, Montjuic, hvězdní aktéři – to je letošní El Clásico

Barcelona loni celkem senzačně vyhrála španělskou La Ligu a letos bude chtít svůj triumf rozhodně zopakovat. Nicméně ani Real Madrid není zvyklý zůstávat dlouho bez trofejí. Vzájemná bitva nabídne velké emoce, jiskření a také skvělý fotbal s hvězdami jako Lewandowski, Bellingham a dalšími. Jak jistě dobře víte, kvůli rekonstrukci Camp Nou letos hraje Barca své domácí zápasy na Olympijském stadionu Montjuic, takže mají fanoušci možnost vidět El Clásico v nevšedním hávu, na které se bude dlouho vzpomínat.

Na konci října navíc v Barceloně panují teploty kolem 20 stupňů, takže zatímco u nás budeme vyndavat zimní bundy ze skříní, vy si budete moct užít slunečné dny s dobrým drinkem na pláži Barceloneta. To všechno za sníženou last minute cenu. Hraje se už 28. října, tak neváhejte – KOMPLETNÍ NABÍDKA.

Je reálné Messiho hostování v Barceloně?

Určitě u toho nebude Lionel Messi, u kterého se vzhledem k hracímu systému MLS a konci sezony jeho Interu Miami, který nepostoupil od play off, spekulovalo o možném krátkodobém hostování v Evropě. Nabízel se samozřejmě „last dance“ v Barceloně.

Respektovaný novinář Fabrizio Romano ale tuto možnost rezolutně odmítl – Leo má v úmyslu soustředit se jen na argentinskou reprezentaci a přípravu na novou sezonu MLS v Miami, která začíná v únoru 2024.

Kolik bere Božský Leo v porovnání s Čechy?

Argentinský fotbalista Lionel Messi si na základě kontraktu v Interu Miami vydělá ročně 20,4 milionu dolarů (477 milionů korun). S výjimkou tří dalších klubů je to víc, než týmy MLS vydají na výplatu celé své soupisce. Není tedy divu, že nemá v plánu riskovat případné zranění na hostování.

Mimochodem český záložník Tomáš Ostrák má v St. Louis garantovaný roční plat 801.000 dolarů (téměř 19 milionů korun), reprezentační brankář Tomáš Vaclík v New England 436.944 dolarů (přes 10 milionů korun).