Messi versus Lewa a evropský šlágr ve skupině E. Co přinesl los MS?

2 minuty čtení

Přestože nakonec na světovém šampionátu nebude startovat naše reprezentace, čeká nás další svátek světového fotbalu. Chybět nebude ani fenomenální dvojice Cristiano Ronaldo – Lionel Messi.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

Letošní šampionát v Kataru bude v mnohém výjimečný, minimálně specifický. Supermoderní stadiony, čtyři hrací časy denně a finále před Vánoci… Všechny zajímavosti už jsme shrnuli v tomto BLOGU.

Nově budeme moct vidět až čtyři zápasy denně, které budou začínat našeho středoevropského času v 11, 14, 17 a 20 hodin, tedy ve velmi příhodné časy. Během play off se budou hrát dva zápasy denně v 16 a 20 hodin středoevropského času.

Už v základních skupinách dojde na epický souboj Messi vs. Lewandovski. Právě Lewa měl podle mnohých vyhrát Zlatý míč za rok 2021, nakonec ale zůstalo vše při „starém“ a radoval se božský Leo. Kdo je na světě nejlepší, to je častá otázka. Jsou to pořád Ronaldo s Messim, nebo hladoví vlčáci Lewandovski či Mo Salah. Zápas mezi Argentinou a Polskem může nabídnout zajímavé rozřešení.

První tým světového žebříčku, kterým jsou nově Brazilci s Neymarem, Viniciusem a dalšími hvězdami evropského klubového fotbalu, vyzve ve skupině Srbsko, Švýcarsko a Kamerun. Obhájce titulu Francii čeká Dánsko, Tunisko a jeden tým z baráže.

ŠLÁGREM SKUPIN ŠPANĚLSKO – NĚMECKO

Největším šlágrem základních skupin ale bude bezesporu bitva ve skupině E mezi Španělskem a Německem. Ve skupině je pak doplní ještě nevyzpytatelné Japonsko a vítěz barážového klání Nový Zéland – Kostarika.

Je to vlastně skupina smrti, nebo lehká práce pro Evropany? To zjistíme až na závěrečném turnaji, který se bude hrát netradičně v zimních měsících.

KOMPLETNÍ SLOŽENÍ ZÁKLADNÍCH SKUPIN

Skupina A: Katar, Ekvádor, Senegal, Nizozemsko
Skupina B: Anglie, Írán, USA, Wales/Skotsko/Ukrajina
Skupina C: Argentina, Saúdská Arábie, Mexiko, Polsko
Skupina D: Francie, SAE/Austrálie/Peru, Dánsko, Tunisko
Skupina E: Španělsko, Kostarika/Nový Zéland, Německo, Japonsko
Skupina F: Belgie, Kanada, Maroko, Chorvatsko
Skupina G: Brazílie, Srbsko, Švýcarsko, Kamerun
Skupina H: Portugalsko, Ghana, Uruguay, Jižní Korea

OD VÁNOČNÍHO ŠÍLENSTVÍ KE SVĚTOVÉMU FOTBALU!

Za okny sníh a my si užíváme ten nejlepší světový fotbal při vánoční atmosféře, není to nádhera? A nebo chcete být přímo u toho, utéct od vánočního blázince za teplem a ještě v Kataru sledovat světové hvězdy? V tom případě pro vás máme řešení.

Je to úplně jednoduché. ZDE si udělejte nezávaznou rezervaci, napište do poznámek, jaký konkrétní zápas vás zajímá, a naši prodejci se vám ozvou. Nebo byste s námi vyrazili raději na českou reprezentaci? Pak pro vás máme zájezdy na Ligu národů včetně očekávaných zápasů ve Španělsku či PortugalskuZDE.