Chybí vám Liga mistrů? Podívejte se na památné zápasy ZADARMO!

Zadarmo, v super kvalitě a s kompletní minutáží. UEFA TV nabízí několik nezapomenutelných zápasů Ligy mistrů či Evropské ligy. Fanoušci fotbalu mohou zhlédnout i několik duelů evropských šampionátů.

Stačí jen navštívit TUTO STRÁNKU, kliknout na oblíbený zápas, přihlásit se (např. přes Google účet) a můžete si připomenout skvostné měření sil na klubové i reprezentační úrovni (k dispozici je víc než 40 střetnutí).

Vybíráme některé duely:

Barcelona 6:1 PSG

Barcelona uštědřila PSG pořádný debakl v odvetě Ligy mistrů v roce 2017. Do osmifinálového zápasu vstupovali Katalánci s mankem 0:4. Španělskému celku pomohly dvě penalty a dva přesné zásahy zaznamenali až v nastaveném čase.

Zápas se sedmi góly je skvělou reklamou na fotbal.

8 fotbalistů, kteří absolvovali vysokou školu

Manchester United 4:3 Real Madrid

Klasika z roku 2003. Za United tehdy hrály hvězdy jako Beckham, van Nistelrooy, Ferdinand či Barthez. Dres Realu oblékal Brazilec Ronaldo či další legendy jako Figo, Zidane nebo Makélélé.

A zápas byl rovněž hvězdný. Diváci viděli sedmigólovou přestřelku, kterou odstartoval Ronaldo. Na jeho přesný zásah ve čtvrtfinálové odvetě Ligy mistrů odpověděl holandský kanonýr van Nistelrooy. Rudí Ďáblové potřebovali vyhrát alespoň dvougólovým rozdílem, protože v Madridu utrpěli prohru 1:3.

Jenže Ronaldo předváděl svoje umění i nadále. Zvýšil na 2:1. Potom si vstřelil vlastní gól stoper Realu Helguera, ale o šest minut později zkompletoval hattrick fenomenální Ronaldo. Konečný obrat v zápase zabezpečil Beckham dvěma přesnými zásahy, domácí United ovšem ani přesto nepostoupili.

Liverpool 4:0 Barcelona

Poprava pro Katalánce, nezapomenutelný zápas pro Kloppovu partu. Když Barcelona zvítězila v prvním semifinálovém duelu nad The Reds 3:0, zdálo se, že odveta bude jen formalitou. Liverpool však dokázal opak.

Dva góly Origiho a Wijnalduma zajistily, že semifinále z loňské edice Ligy mistrů ovládl klub z Anfieldu. I když Barceloně nechyběl ani Messi, Blaugranas se museli poklonit heroickému výkonu pozdějšího vítěze ušaté trofeje, který naopak v odvetě nemohl využít služeb svých ofenzivních opor Salaha či Firmina.

AKCE: Výprodej oblečení a suvenýrů pro fanoušky


FOTO: AFP/Bangkok Post