5 důvodů, proč je nyní Londýn nejlepší fotbalovou destinací na světě

4 minuty čtení

Kombinace nejlepšího světového fotbalu a nejméně otravných restrikcí, které chtě-nechtě komplikují život. To jsou hlavní důvody, proč je momentálně právě Londýn nejlepší fotbalovou destinací na světě nejen pro naše klienty. Podívejte se na 5 hlavních bodů, proč se do hlavního města světového fotbalu vyplatí cestovat právě nyní.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

#1 NULOVÉ RESTRIKCE

Velká Británie jde v tomto ohledu fotbalovému světu příkladem. Jako první znova naplnila stadiony a momentálně zápasy Premier League sledují na všech stadionech do posledního místa napěchované tribuny, takže máte záruku vynikající fotbalové atmosféry.

Očkované osoby mají momentálně vstup do země i na stadiony úplně bez omezení, tedy bez povinnosti absolvovat testování nebo karanténu. A po několika měsících se konečně na Ostrovy podívají i neočkovaní, těm stačí antigenní nebo PCR test, karanténa je i pro ně zrušena. Na osoby do 18 let se vztahují podmínky jako na plně očkované osoby, tedy bez testů a karantény.

Veškeré aktuální restrikce cestování do fotbalových zemí a vstupy na tamní stadiony denně sledujeme a aktualizujeme v tomto BLOGU.

#2 HLAVNÍ MĚSTO FOTBALU

Během sezony neexistuje snad jediný víkend, kdy by se v Londýně nehrála Premier League. V hlavním městě fotbalu působí v letošní sezoně elitní ligy světa celkem šest mužstev – Arsenal, nováček z Brentfordu s navrátilcem Christianem Eriksenem, aktuální vítěz Ligy mistrů Chelsea, Crystal Palace, Conteho Tottenham Hotspur nebo West Ham s triem českých reprezentantů Tomášem Součkem, Vladimírem Coufalem a Alexem Králem.

Na výběr je opravdu z pestré škály světového fotbalu. Stačí si jen vybrat z kompletní nabídky zájezdů na PREMIER LEAGUE.

#3 VÝBORNÉ LAST MINUTE CENY

Díky levnějším letenkám do Londýna vám můžeme v posledních týdnech nabídnou i levnější kompletní zájezdy zejména v Last minute podobě. Aktuálně máme v nabídce za super ceny zápasy na West Ham United, Arsenal Londýn i Chelsea, aktuálního držitele Ligy mistrů.

A pokud byste se chtěli podívat do Londýna a zároveň vidět nejlepší světové MMA v podobně UFC Fight Night nebo legendární Wimledon v All England Clubu, máme pro vás i zájezdy na tento sportovní svátek. Podívejte se na naši nabídku vybraných zájezdů sami:

#4 TOP DESTINACE

Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska nabízí i mimo fotbalových stadionů spoustu míst, která prostě musíte vidět. Naši zkušení delegáti znají v Londýně každou ulici a rádi vám s čímkoliv poradí.

Doporučujeme bezplatné atrakce jako třeba Britské muzeum, Westminsterskou Katedrálu, St. James’s Park nebo Borough Market, ale rádi zajistíme také vstupenky na místní atrakce – Londýnské oko, Madame Tussauds muzeum či hop-on hop-off autobus/loď.

londyn mesto centrum

#5 MUST SEE STADIONY

Že zrovna nehrají vaše oblíbené týmy, ale když už jste zavítali do Londýna, rádi byste viděli jejich dechberoucí chrámy, kde se takřka každý týden po trávníku prohánějí místní hvězdy světového fotbalu?

Ani to nyní žádný problém. Jsou tady pro vás prohlídky stadionů (Stadium Tour), při kterých na vás dýchne atmosféra a historie klubu možná ještě více, než při samotném zápase. Světové velkokluby si na marketingu opravdu potrpí a taková prohlídka je zážitkem na celý život. Během prohlídek stadionů se za zvuků chorálů daného týmu podíváte do muzea klubů, šaten hráčů, kabiny trenérů, usednete do tiskového centra nebo si můžete sednout na střídačky, kam normálně usedají hvězdy jako Lukaku, Laccazette a další.

Doporučit můžeme třeba Stadium Tour Wembley, chrámu světového fotbalu, kde hraje své domácí zápasy reprezentace Albionu.

TEĎ UŽ VÍTE VŠECHNO A STAČÍ JEDINÉ – VYBERTE SI Z BOHATÉ NABÍDKY A POLEŤTE S NÁMI NA PREMIER LEAGUE!