Zažijte s námi zájezd s VIP vstupenkami na zápas Fenerbahce proti Slavii

2 minuty čtení + 1 video

Fanoušky pražské Slavie zastihla v tomto týdnu nemilá zpráva. Zápas prvního kola jarní fáze Evropské konferenční ligy se bude hrát se zavřeným sektorem pro hosty. Také pražský klub apeloval na své příznivce, aby za klubem do Istanbulu necestovali. My ale máme pro opravdové fandy jedinou oficiální cestu, jak se na stadion přece jen dostat a podpořit sešívané na místě.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

Vychutnejte si s námi zájezd s VIP vstupenkami přímo na podélné straně stadionu Ulker Fenerbahce Sukru. Do VIP sektoru mohou všichni fanoušci včetně těch hostujících. V ceně těchto vstupenek je exkluzivní servis ze strany klubu, nejlepší místa na stadionu a chutné občerstvení a drinky zdarma. Za luxus se vyplatí připlatit.

Do Istanbulu cestujeme na fotbal již od roku 2009. Město ležící na dvou kontinentech máme dokonale zmapované a naši zkušení delegáti vám připraví zážitek na celý život. Zájezd obsahuje obousměrnou letenku z Prahy, ubytování ve 3* hotelu Q Inn Old City s výhodnou polohou a služby zmíněného delegáta nonstop.

Fenerbahce je v domácí lize aktuálně daleko za prvním Trabzonsporem i za příčkami, které zaručují účast v Lize mistrů. Náladu si tak tým kolem Mesuta Özila nebo českého reprezentanta Filipa Nováka jistě bude chtít vylepšit právě na evropské půdě.

První zápas v Istanbulu se hraje 17. února. Teploty se v únoru v turecké metropoli pohybují kolem deseti stupňů Celsia, takže ideální fotbalové počasí. Není divu, že spousta českých klubů létá už v lednu právě do Turecka na zimní soustředění za teplem a kvalitními trávníky. Odveta v Praze je na programu přesně o týden později, tedy ve čtvrtek 24. února.

Z NAŠÍ NABÍDKY DOPORUČUJEME