Zažijte Camp Nou výhodněji díky partnerství FC Barcelona a CK FotbalTour.cz

Chystáte se na výlet do Barcelony? Nebo toužíte vidět genialitu Messiho? Máme pro vás skvělý tip na nezapomenutelnou atrakci. Gigantický Camp Nou je povinnou zastávkou pro každého. A díky našemu partnerství s FC Barcelona si jeho prohlídku vychutnáte levněji.

FOTO: Facebook/FotbalTour.cz/David Neklapil

CK FotbalTour.cz je oficiálním partnerem FC Barcelona již od roku 2014 a svým klientům garantuje nejen vstupenky na zápasy katalánského giganta, ale i jedinečnou prohlídku stadionu za akční cenu.

Více než tisíc názorů na práci a služby CK FotbalTour.cz. To je vizitka, kterou se nemůže pyšnit žádná jiná cestovní kancelář, nebo agentura v Česku. Nejen v oblasti sportovních zájezdů a vstupenek má CK FotbalTour.cz prvenství.

Bezkonkurenční vedení v počtu recenzí je důsledkem vybavení více než desítek tisíc klientů od existence společnosti (v roce 2020 společnost pravděpodobně překročí hranici 100 tisíc). Více o recenzích a spokojených klientech.

Proto se na CK FotbalTour.cz můžete spolehnout – vše vyřešíme za vás a podle vašich představ. Vaším úkolem bude jen jediné: vychutnat si legendární stadion Barcelony.

Co na prohlídce uvidíte:

    • klubové muzeum s trofejemi a doprovodnými aktivitami
    • tribuny Camp Nou
    • domácí střídačky, na kterých sedávají hráči Barcelony
    • šatny hráčů Barcelony
    • oficiální obchod s fanouškovskými předměty

Podívejte se, jak vypadá prohlídka Camp Nou na videu

Už jste jen jeden krok od famózní prohlídky Camp Nou! Vyplňte formulář a rádi vám připravíme nezapomenutelné zážitky. Prohlídku si můžete rezervovat samostatně, se vstupenkami nebo v rámci zájezdu.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


FOTO: pixabay.com