Úvod 2024 ve velkém stylu: světový hokej i hra o trůny v Anglii

4 minuty čtení

Aktuální sezóna je v plném proudu. Týmy se dostávají do formy, zápasy se rozjíždějí naplno a nastává období, kdy kluby ukazují svou skutečnou kvalitu. Kam by stálo za to v následujících týdnech vycestovat za životním zážitkem?

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Začátek kalendářního roku v Anglii

Pokud vás v lednu láká Premier League a cestování na sportovní akce, bude úvodní měsíc nového roku v Anglii rušný. Newcastle United se pár dní po Silvestru utká s mistrovským Manchesterem City, jedním z nejlepších klubů současnosti. Aby toho nebylo málo, Manchester United se utká s Tottenhamem Hotspur a střetnutí těchto dvou členů TOP SIX vždy přináší prvotřídní fotbalovou podívanou.

Kdy? 13.-15. ledna 2024

⚽ Dvojzápas: Newcastle – Manchester City, Manchester United – Tottenham Hotspur (letecky) ✈

Španělští giganti v Saúdské Arábii

Pokud nemáte rádi zimu a milujete španělský fotbal, dostanete na začátku roku 2024 jedinečnou příležitost. Zástupci La Ligy totiž opět umístili svůj Superpohár do Saúdské Arábie: Real Madrid se v lednu utká s Atléticem Madrid a FC Barcelona s Osasunou v Rijádu. Příjemné počasí, prvotřídní fotbal v exotickém prostředí a sportovní i kulturní zážitek, na který se nezapomíná celý život. To zní dobře, že?

Kdy? 9.-16. ledna 2024

⚽ Real Madrid – Atlético Madrid, FC Barcelona – Osasuna (letecky) ✈

Nejlepší hokej na světě

Pokud patříte mezi hokejové fanoušky a hodláte začátek nového roku strávit v zahraničí, zápasy v novém roce vás nenechají chladnými. David Pastrňák v New Yorku? Jasně! Zápasy pod širým nebem na ikonickém MetLife Stadium? Není problém. Anebo legendární moment, kdy se dres Jaromíra Jágra pověsí pod strop arény v Pittsburghu? Jak je libo!

Americký výlet za legendami zámořského sportu

Vidět Connora McDavida z Edmontonu Oilers v akci je hokejový zážitek na celý život. Totéž platí v basketbalovém světě o nejlepším střelci v historii NBA LeBronu Jamesovi z Los Angeles Lakers. A teď zkuste tyto dva zážitky spojit a přidat k nim jedinečné a nenapodobitelné prostředí kalifornského města Los Angeles a „města hříchu“ Las Vegas. Dva zápasy NHL, jedno měření NBA. Tohle budou opožděné sportovní Vánoce.

Kdy? 5.-12. února 2024

🏒🏀Trojzápas: McDavid, LeBron, Las Vegas a Los Angeles (letecky)