TOP nabídky na začátek roku! Co jsou naše bestsellery?

3 minuty čtení

Rok 2024 bude pro sportovní nadšence skutečnou lahůdkou. Čeká nás spousta globálních sportovních akcí – fotbalová reprezentace bude hrát Euro nedaleko v Německu, hokejové mistrovství světa bude hostit Česká republika a za necelých 200 dní začne i letní olympiáda v Paříži.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Náš kalendář je nabitý skvělými akcemi, které si nenecháme ujít. Zkušení prodejci z FotbalTour pro vás připravili výběr toho nejlepšího z naší nabídky. 😍 Zajímají vás jen ty nejvýhodnější a nejzajímavější nabídky? 🔥👇

Sledujte naši novou rubriku bestsellerů napříč sporty! ➡️ TOP NABÍDKA FOTBALTOUR

Last minute: Lipsko – Leverkusen (autobusem)
Tento zájezd se SCHICKne každému!

PROČ VYRAZIT? Red Bull Arena v Lipsku je z Prahy nejbližším bundesligovým stadionem v Německu. Pokud tedy přemýšlíte nad šlágrem jedné z nejlepších evropských lig a chtěli byste vidět naživo Leverkusen se třemi českými reprezentanty, teď máte ideální příležitost!

CO ZAŽÍT? Currywurst! Nejoblíbenější německý street food by neměl uniknout žádnému fanouškovi německého fotbalu. Jde o tradiční bílou klobásu, která se podává se speciální rajčatovou omáčkou a kari kořením.

➡️ TOP NABÍDKA FOTBALTOUR

West Ham – Arsenal (letecky)
Souček a Coufal vyzvou bývalého spoluhráče

CO ZAŽÍT? Anglický fotbal, to není jen 90 minut na hřišti. Ani zdaleka! Právě fanoušci West Hamu jsou vyhlášení tím, že se rádi „připravují“ na zápas v přilehlých pubech kolem London Stadium, kde ho pak po závěrečném hvizdu zase zhodnotí. Pokud chcete nasát pravou atmosféru anglického fotbalu a zazpívat si klubové chorály, pak by vám to nemělo uniknout.

PROČ VYRAZIT? Declan Rice v dresu Arsenalu nastoupil proti svému bývalému klubu dvakrát a ani jednou neuspěl. Budou se čeští reprezentanti radovat i do třetice všeho dobrého, nebo slavnější klub ze severu Londýna zlomí prokletí? A jak ho domácí fanoušci přivítají? To zjistíme na London Stadium!

➡️ TOP NABÍDKA FOTBALTOUR

Inter Milán – Juventus (autobusem)
Kandidáti na italský trůn v kouzelném Miláně

CO ZAŽÍT? Pizza, těstoviny, víno. Italská kuchyně patří mezi nejvyhlášenější na světě. Byl by hřích vyrazit na jih Evropy a neochutnat originální pizzu Margherita, která se vyznačuje tím, že se skládá z barev italské národní vlajky – rajčata (červená), mozzarella (bílá) a bazalka (zelená), nebo třeba špagety Carbonara.

PROČ VYRAZIT? Bojuje o ně celá Premier League, chtějí je největší kluby na světě, ale kanonýři Lautaro Martínez (Inter) a Dušan Vlahovič (Juventus) zůstávají věrni italským velkoklubům. Navštivte legendární Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) a sledujte jejich bitvu na vlastní oči.

➡️ TOP NABÍDKA FOTBALTOUR

EL: Galatasaray Istanbul – Sparta Praha (letecky)
Speciál plný fanoušků českého mistra

CO ZAŽÍT? Strávit celý den s fanoušky, kteří vyznávají barvy stejného klubu, to máme moc rádi. Na podobných zájezdech panuje fantastická atmosféra a nejinak tomu bude i v tomto leteckém speciálu. Vůbec poprvé v historii postoupili do evropského jara všichni tři čeští zástupci, mimo Sparty také Slavia a Plzeň. Něco podobného se zase nemusí roky opakovat a my chceme vzpomínat, že jsme byli v roce 2024 u toho!

PROČ VYRAZIT? Stadion Galatasaraye RAMS Park, který pojme přes 50 tisíc diváků, má největší kapacitu v celém Turecku a fanoušci Galatasaraye ji umí dokonale využít. Zažijte pekelnou atmosféru, překrásné choreografie a podpořte českého mistra proti hvězdám jako jsou Icardi, Zaha nebo Mertens. Stejně tak ale láká i pro nás, tradiční Evropany, velmi netradiční turecká architektura.

➡️ TOP NABÍDKA FOTBALTOUR

Dvojzápas NHL v Bostonu s Pastrňákem (letecky)
Tady je Pastrňákovo! Nejlepší liga světa živě

CO ZAŽÍT? David Pastrňák. Potřebuje to vůbec další komentář? Ledy NHL aktuálně brouzdá nejlepší český hokejista od dob Jaromíra Jágra. Pasta patří mezi největší hvězdy nejen bostonských Medvědů, ale celé NHL. Hokejem se zkrátka baví a vy se budete bavit také, až Pasta vykouzlí další ze svých geniálních přihrávek, nebo bude trhat sítě mohutným nápřahem z vrcholu kruhů.

PROČ VYRAZIT? Nejlepší ligu na světě by měl alespoň jednou za život shlédnout na vlastní oči každý hokejový fanoušek. Zajímavostí je, že právě Boston je jedním z „nejevropštějších“ měst Severní Ameriky, takže se tam budete cítit jako doma.

➡️ TOP NABÍDKA FOTBALTOUR

F1: Velká cena Monaka (autobusem s noclehem)
Nejprestižnější Velká cena F1. Jdeme na to!

CO ZAŽÍT? Luxus. Monako, to je zkrátka synonymum luxusu. Zejména během formulového víkendu se tam sejdou slavné osobnosti z celého světa, zaparkují své jachty v přístavu a navštíví slavné kasino v Monte Carlu. Zažijte to i vy!

PROČ VYRAZIT? Změny v pravidlech Formule 1 slibují napínavější podívanou, než nabízely poslední sezony s dominancí Red Bullu. Právě na městské trati v Monaku se ukáže, kdo jak je technicky připraven, a kdo umí mezi luxusními hotely pořádně šlápnout na plyn.

➡️ TOP NABÍDKA FOTBALTOUR