TOP nabídka 2024: Vybírejte z našich nejatraktivnějších zájezdů

3 minuty čtení

Nevíte, co vybrat z naší bohaté nabídky? Nemáte čas proklikávat se stovkami zájezdů a vstupenek? Máme pro vás řešení. TOP nabídku pro nadcházející měsíce najdete ZDE.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Chcete vidět na vlastní oči basketbalovou legendu Lebrona Jamese, hvězdu světového fotbalu Juda Bellinghama, krále formulového světa Maxe Verstappena nebo nejlepšího českého hokejistu Davida Pastrňáka? Nic z toho není problém. Připravili jsme ty nejvýhodnější a nejatraktivnější nabídky na jednom místě: ZDE

#1 Liga mistrů jde do finále, buďte u toho!

Liga mistrů se pomalu blíží do svého rozuzlení a my u toho pochopitelně nebudeme chybět. Semifinále Champions League letos obstarají PSG – Dortmund a Real Madrid – Bayern Mnichov. Právě z této čtveřice tedy vzejde letošní držitel ušatého poháru a nástupce loňských šampionů Manchesteru City.

Bayern má šanci alespoň v Lize mistrů napravit zpackanou sezonu, ve které na úkor Leverkusenu po mnoha letech vyklidil německý trůn. Real kráčí za španělským titulem a navíc chce potvrdit, že je králem Ligy mistrů. Suverénně nejúspěšnější klub nejcennější klubovou trofej vyhrál už čtrnáctkrát. Dočká se patnáctého triumfu na legendárním Wembley?

A pozor! Pokud semifinále zvládnou kurzoví favorité Real Madrid a Paris St. Germain, utkají se ve finále na londýnském Wembley Kylian Mbappé proti týmu, kam podle mnohých spekulací v létě zamíří. To by byla teprve zápletka! Chcete zažít vrchol evropské sezony naživo? Vyberte si z naší nabídky.

#2 Rozlučka s legendou: Klopp na půdě Aston Villy

Šancí, jak vidět Jürgena Kloppa na střídačce Liverpoolu, povážlivě dochází. Právě vzhledem k ohlášenému konci legendárního německého manažera je ale zájem o poslední zápasy Liverpoolu na Anfieldu obrovský a ceny vysoké. Přesto máme pro fanoušky The Reds řešení za rozumnou cenu.

Vyrazte se rozloučit s Jürgenem Kloppem na venkovní utkání do Birminghamu na zápas Aston Villa – Liverpool. Ve Villa Parku uvidíme dechberoucí zážitek. Aston Villa se stále nevzdala snu zahrát si v příští sezoně Ligu mistrů a sáhnout si na miliardové bonusy, Liverpool stále touží po tom, aby se s Kloppem rozloučil ziskem titulu.

  • Aston Villa – Liverpool (letecky)

#3 Poslední šance vidět Ronalda naživo?

Klubová sezona pomalu vrcholí, ale čeká nás další bonbónek. Český národní tým absolvuje mistrovství Evropy za kopcem v Německu s novým trenérem Ivanem Haškem. Fanoušci reprezentace jsou natěšeni a vyhlížejí atraktivní bitvy s Portugalskem v čele s Cristianem Ronaldem, odplatu s Tureckem nebo zápas s vítězi kvalifikace Gruzií.

Měli jste štěstí v loterii o lístky? Pak se přidejte k dalším fanouškům a vyrazte s námi autobusem na všechny zápasy. Češi hrají proti Portugalsku v Lipsku a následně proti Gruzii a Turecku shodně v Hamburku. Pokud jste ale štěstí neměli a vstupenky nemáte, tak vám také pomůžeme.

  • Kompletní nabídka na Euro 2024 (ZDE)

#4 Vyzkoušejte si etapy Tour de France na vlastní nohy

V nabídce našich bestsellerů nechybí ani něco pro fanoušky cyklistiky. Kvůli olympiádě se finálová etapa Tour de France výjimečně nepojede v Paříži. To ale rozhodně není důvod ke smutku, protože destinací posledních etap je Francouzská riviéra, která má jedinečné kouzlo.

Naopak tak máte možnost prožít netradiční zážitek a spojit si nejslavnější cyklistický závod na světě s návštěvou Monaka, Nice a dalších pobřežních krás Francie. Jak známo, také letos si zájemci a aktivní cyklisté mohou jednotlivé etapy sami vyzkoušet před průjezdem profesionálního pelotonu.

  • Tour de France: finálové etapy v Monaku a Nice (letecky)

#5 Za Formulí 1 do kolébky Ferrari

Zážitkový pobyt pro fanoušky motorsportu & VC Emilia Romagna. Potřebují vůbec slyšet fanoušci motorsportu a Formule 1 zvlášť další lákadla? V Itálii je motorsport, obzvláště Formule 1, náboženstvím. Nedaleko okruhu v Imole se nachází městečko Modena, které je kolébkou motorismu.

Ve městě mají továrny známých italských značek jako Ferrari, De Tomaso, Lamborghini, Pagani a Maserati. Během jednoho pobytu tedy navštívíte dvě muzea Ferrari, nadýcháte se historie a atmosféry italského motorsportu a vychutnáte si závod F1 živě! Uspěje domácí Ferrari, nebo bude dominovat obhájce posledních titulů Max Verstappen? To už uvidíme přímo v Imole.

  • Zážitkový pobyt pro fanoušky motorsportu & VC Emilia Romagna (letecky)

Zažijte emoce ve společnosti FotbalTour

Nejen tyto, ale i mnohé další atraktivní a cenově dostupné nabídky najdete v naší záložce TOP nabídek. Pokud tedy hledáte netradiční zážitek, nebo byste chtěli obdarovat svého kamaráda, přítele či obchodního partnera, není nic jednoduššího:

TOP NABÍDKA PRO ROK 2024