The Gunners nebo The Arsenal Tavern? Tipy pro fandy Kanonýrů

2 minuty čtení

Jste na Arsenalu a chcete oslavit výhru s místními fanoušky? Máme pro vás pár nejvyhlášenějších tipů, kde se najíst s výhledem na Emirates Stadium, nebo kam zajít i na originální pivko pro fanoušky Kanonýrů!

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku a Instagramu.

Chcete nasát atmosféru Arsenalu? Ponořit se naplno do slavné historie Kanonýrů, kteří po letech trápení stoupají pod vedením trenéra Mikela Artety zpátky mezi anglickou smetánku? Vybrali jsme pro vás nejzajímavější místa, která byste neměli vynechat při oslavách vítězných zápasů poblíž Emirates Stadium.

Kolem stadionu jsou jich desítky. Jak se Arsenalu daří, kolem Emirates Stadium to žije – a to jak několik hodin před zápasem, tak do brzkých ranních hodin po zápase. Kousek od stadionu nebo i od stanice metra Arsenal, pokud chcete podnik navštívit před zápasem, je The Arsenal Tavern. Leží na adrese 175 Blackstock Rd, Finsbury Park, London N4 2JS a nabízí pestrou paletu všech možných piv.

Další variantou je pak The Gunners, který najdete na stejné ulici na adrese 204 Blackstock Rd, London N5 1EN. Obě hospody jsou od sebe vzdálené 0,1 míle, tedy zhruba 3 minuty pešky. 🙂 Zkusit tam můžete jako každý správný fanoušek i originální pivo pro příznivce Arsenalu – Gunners lager! Jak ale jistě víte, pivo nepatří k nejlevnějším tekutinám na Britských ostrovech. Cena se pohybuje v těchto podnicích zhruba kolem 5 liber za pintu (0,57 litru).

Nicméně protože je Gunners Pub zároveň i hudebním klubem, prakticky každý večer tam můžete zajít nejen pokecat za dalšími fanoušky Arsenalu, ale i poslechnout si živá vystoupení převážně lokálních umělců.

Pokud jste dorazili do Londýna s dostatečným předstihem, nebo třeba chcete posnídat tradiční anglickou snídani po protancované noci ve výše zmíněných podnicích, můžete vyrazit do podniku Little Wonder Cafe s výhledem na Emirates. Restaurace je doslova přes ulici na adrese 48 Hornsey Rd, London N7 7BP.

Posnídat s výhledem na svůj chrám, to je sen každého fanouška. A v interiéru samozřejmě nemůže chybět ani spousta dresů a obrazů z historie Kanonýrů. Za anglickou snídani, nápoj a kávu zaplatíte v přepočtu kolem tří stovek, což je na anglické poměry velmi příznivá cena.

A nezapomeňte, že v průběhu sezony prošel vizuál samotného stadionu zvenčí výraznou proměnou, takže i pokud už jste v minulosti u stadionu byli, tak můžete pořídit opět nové snímky do své sbírky.

Určitě nejvyhledávanějším „photo spotem“ je platforma, na níž jsou kolem klubového loga také loga všech oficiálních fanklubů Kanonýrů – nechybí tedy ani logo česko-slovenských fans aktuálního lídra tabulky Premier League.

Buďte s námi u cesty Arsenalu vzhůru po letech trápení i vy! Z naší nabídky doporučujeme: