SOUTĚŽ: Vyhrajte zájezd na Barcelonu!

S úvodem jarní části 1. český ligy připravil FotbalTour.cz ve spolupráci se svým partnerem FC Baník Ostrava pro fotbalové příznivce atraktivní soutěž o zájezd na březnový zápas španělské La Ligy FC Barcelona – Valencia CF. Šanci na výhru má každý držitel permanentní vstupenky na zápasy FC Baník Ostrava na aktuální sezonu.

listky_barcelona

Podmínky soutěže

Pravidla soutěže jsou jednoduchá: Baník počínaje pondělkem 27.2.2017 každý den až do soboty 4.3.2017 vylosuje a zveřejní identifikační údaje jednoho permanentkáře ze svých řad, který postoupí do finálového výběru.

Soutěž vyvrcholí v sobotu 4. března o přestávce prvního jarního zápasu Fortuna národní ligy Baník – Ústí nad Labem.

Sedm vylosovaných se mezi sebou na hlavní ploše utká o cenu vyřazovacím způsobem v penaltovém rozstřelu: vítěz získá autobusový zájezd zdarma pro dvě osoby na zápas FC Barcelona – Valencia CF (19. března).

barcelona-camp-nou-hd-nahlad

Do osudí jsou vloženy iniciály všech aktuálních držitelů permic na probíhající sezonu. Budou mezi ně automaticky zařazeni i ti, kteří si permanentní vstupenku na jarní část sezony pořídí ještě v průběhu tohoto týdne. Šanci vidět atraktivní španělskou bitvu tak má stále úplně každý!

Sraz všech vylosovaných účastníků finálového kola bude v sobotu v 30. minutě zápasu Baník – Ústí nad Labem u vrátnice Městského stadionu (vedle hlavní závory vjezdu do areálu).

„Vylosované držitele permic každý den zveřejníme na našem webu a facebooku. Ještě je několikrát zopakujeme v průběhu sobotního utkání, ale doporučujeme všem, aby pozorně sledovali klubové informační kanály,“ řekla produkční klubu Monika Matulová.

Banik-Opava 02