Setkání s legendou. I to můžete zažít díky FotbalTour

Fotky se slavnými osobnostmi ze sportovního světa. To jsou památky, které nám po zájezdech za sportem zůstávají na celý život. My jsme měli naposledy to štěstí, že jsme potkali při prohlídce Old Trafford legendu Manchesteru United Andyho Colea.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Andy Cole je historicky třetím nejlepším střelcem v historii Premier League se 187 góly. První je Alan Shearer, který vstřelil 260 gólů, a v lednu 2016 jej předstihl také Wayne Rooney. Jde o jednoho z mála anglických hráčů, kteří vyhráli všechny trofeje, od mladého hráče roku až po prestižní Ligu mistrů, kterou opanoval s Manchesterem United v roce 1999.

Pětinásobný vítěz anglické Premier League

Celkem patnáctkrát byl nominován do anglické fotbalové reprezentace v letech 1995–2002. Anglickou Premier League vyhrál celkem pětkrát, byl členem zlaté éry United, kde tvořil legendární útočné duo Andy Cole – Dwight Yorke.

Konec své kariéry oznámil 11. listopadu 2008. Dnes se v 52 letech věnuje dalším projektům a je stále spojován s děním v klubu. I proto jsme na něho mohli narazit ve FAN shopu na Old Trafford. A my jsme toho samozřejmě využili ve prospěch vás – našich příznivců, a proto se můžete těšit v dohledné době na soutěž o suvenýr United a podepsanou kartičku právě této anglické fotbalové legendy.

Naše úlovky? Dončič, Parker nebo Pastrňák

Naši zkušení průvodci zkrátka vědí, kde si počíhat na ten správný úlovek. A když se poštěstí, dostanete se hvězdám na dosah ruky. Naši klienti už mají fotky třeba s jedním z nejlepších basketbalistů současnosti Lukou Dončičem, bývalým skvělým francouzským basketbalistou Tony Parkerem a mnoha dalšími.

Výjimkou nejsou samozřejmě ani naši českoslovenští sportovci. Na zájezdech do zámoří jsme potkali a popovídali si například s nejlepším českým hokejistou současnosti Davidem Pastrňákem nebo slovenským obrem Zdeno Chárou.

Hokejový obránce z NHL fandí United

A takový Šimon Nemec, slovenský hokejový obránce, který podává vynikající výkony v dresu New Jersey Devils, s námi dokonce vyrazil na Old Trafford. Ve fotbale totiž jeho srdce patří právě Manchesteru United.

Kam za dalšími zážitky?

Chtěli byste s námi příště vyrazit na severozápad Anglie i vy? Podívat se třeba na legendární Anfield a při té příležitosti si zaskočit i do nedalekého Manchesteru na United nebo City? Pak pro vás máme skvělou šanci – právě na Liverpoolu, kde si své poslední zápasy užívá loučící se Jürgen Klopp, totiž nastoupí pražská Sparta!

Letenští po senzačním vyřazení Galatasaraye v Evropské lize míří na Liverpool a my jsme se rozhodli vypravit i letecký speciál pro fanoušky Sparty. Zažijte utkání sezony společně s námi!