Proč zvolit pro nákup fotbalového merche právě náš FAN shop?

Na čtení následujícího textu vám stačí 5 minut

„Naučil jsem se, že fotbal není hra, ale způsob života,“ řekl během své kariéry třeba legendární útočník George Best. Severní Ir, kterého Pelé zařadil mezi 125 nejlepších fotbalistů historie, oddal své srdce červeným barvám Manchesteru United. Komu vy? Nebuďte pozadu a pořiďte si klubové předměty na našem FAN shopu.

Na FAN shopu Fotbal Tour si vybere opravdu každý. Nabízíme bohatý sortiment včetně šál, krytů na mobil nebo i dřevěných erbů, cestovních polštářů a dalších netradičních produktů v barvách klubu vašeho srdce. A nebo i vás pohltila ponožkománie? I v tom případě vám máme co nabídnout, stačí si jen vybrat!

FAN SHOP ZDE!

Nákup v eurech není žádný problém!

Že vás odradila slovenská doména na českém trhu? Pak věřte, že se na našem FAN shopu nemáte čeho bát. Po letech poctivé práce, která nesla výsledky a vygenerovala stovky spokojených klientů, se zaměřujeme na širší nadnárodní trh, ale pro vás se tím vůbec nic nemění.

Nákup na slovenském FAN shopu v eurech není žádná věda a nemáte se čeho bát, o čemž ostatně svědčí spousta spokojených zákazníků z celé České republiky. Veškeré převody mezi korunami a eury probíhají podle aktuálního kurzu měn, takže nehrozí žádné znevýhodnění našich českých zákazníků.

Zápasová atmosféra u vás doma

Nemůžete vyrazit na stadion? Užijte si fotbal i doma u televize! Že to není ono? Určitě není, i my už se moc těšíme, až vám budeme moct zprostředkovat zájezdy na váš milovaný klub. Proč ale podléhat depresím, pojďme si to čekání zpříjemnit. Je „game day“? No tak na co čekáte?

Pusťte si doba hymnu vašeho klubu, oblečte si dres, nasaďte šálu kolem krku, udělejte si pohodlí doma u televize a prožijte utkání v klubových barvách a se stejnými emocemi, jako byste byli přímo na stadionu!

Není nic jednoduššího, než najet na náš FAN shop, nebo sledovat sociální sítě a zapojit se do některé z mnoha soutěží o produkty, které pro vás rádi připravujeme: Facebook FotbalTour.cz

FOTO: Pinterest.

Za svůj klub se nikdy nestydím!

Fotbalem a sportem obecně nežijeme jen o víkendu, nebo snad jen během zápasů. Konzumujeme jej takřka neustále. Za svůj klub se hádáme v práci, dokážeme vést dlouhé debaty u piva, a když náhodou o víkendu prohrajeme, zůstáváme hrdí a v pondělí už se nemůžeme dočkat dalšího zápasu. Poznáváte se v tom?

Klubový merch, to je základní výbava každého správného fanouška. Tak si nandejte šálu nebo ochrannou roušku s logem vašeho klubu, ať všichni kolem vás vědí, komu patří vaše srdce, když půjdete do práce, na nákup nebo třeba jen vynést odpadky. Podpoříte tím nás i své milované barvy.

Suvenýry od 25 korun a doprava za nákup nad 750,- ZDARMA

Na našem FAN shopu naleznete kousky už od 25 korun za kus! Při takové ceně si u nás může dovolit nakoupit a pořídit drobnost v klubových barvách opravdu každý. Ať už jste student, pracující manažer nebo třeba svému klubu oddaný dědeček v důchodu, stačí si jen vybrat.

Navíc pro vás máme akci DOPRAVA ZDARMA za nákup nad 750 korun. To ale není ani zdaleka všechno, stále pro vás vymýšlíme další slevy a akce, takže sledujte FAN shop nebo naše sociální sítě, aby vám neunikla žádná z novinek: DOPRAVA ZDARMA!

Brunp Fernandes Manchester United

FOTO: FotbalTour.cz

Podpořit nás můžete i nyní, kdy vám nemůžeme nabídnout jindy tak bohatý sortiment zájezdů či vstupenek. Momentální situace cestovním kancelářím vůbec nenahrává, prožíváme těžké časy, ale my se nevzdáváme a naopak neustále vymýšlíme nové projekty a produkty v klubových barvách. Můžeme vám jen slíbit, že hned jak to bude jen trochu možné, budete s námi opět vyrážet po celém světě za sportem.

Pokud vás přece jen neuspokojila nabídka našeho FAN shopu, můžete nás nyní podpořit i nákupem dárkového poukazu a využít jej, až tato bláznivá doba skončí.

Nákupem voucheru pomůžete nám i vám, protože když se budete mít na co těšit, určitě budete mít lepší náladu a šedivé dny bez elektrizující atmosféry na stadionech vám budou ubíhat mnohem rychleji.

Dárkové poukazy ZDE.

A že se Vám nechce čekat a dávat peníze do „ničeho“? Pak věřte, že jsme jednou z největších cestovních kanceláří na trhu a máme spoustu spokojených zákazníků, kteří se za námi rádi a sami vracejí, což ostatně dokazují i jejich reference u nás na WEBU.

Přejít do FAN shopu