Pět důvodů, proč vyrazit do Barcelony na El Clásico

3 minuty čtení

Další El Clásico už pomalu buší na brány Camp Nou. Nejoblíbenější sportovní cestovní kancelář na našem trhu FotbalTour.cz vypravuje do krásné Barcelony zájezd za zážitky, na které nezapomenete. Přečtěte si pět tipů, proč na každoroční šlágr sezony mezi Barcelonou a Realem Madrid letos vyrazit.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku a Instagramu.

1. BEZ STAROSTÍ A COVIDOVÝCH OMEZENÍ, PLNÉ TRIBUNY

Že už jste ani nedoufali, že se toho ještě někdy dočkáte? Česká republika aktuálně není zařazena na seznamu rizikových zemí a pro vstup do Španělska nejsou žádná zvláštní omezení. Můžete si tak užít cestování za svým oblíbeným klubem bez otravného papírování, testování a dalších povinností, které v jiných fotbalových zemích stále platí.

Vstup na stadion je aktuálně rovněž bez dalších specifických podmínek a španělská vláda navíc otevírá tribuny do stoprocentní kapacity. El Clásicu tak bude přihlížet vyprodaný Camp Nou s fantastickou atmosférou, kterou mnozí z nás už dlouhé měsíce či roky nezažili!

2. VÝHODNÁ CENA, OFICIÁLNÍ PARTNER KLUBU

CK FotbalTour.cz je již od července 2014 oficiálním partnerem jednoho z nejslavnějších klubů světa FC Barcelona. Jde tak o jedinou sportovní cestovní kancelář v České republice. Kompletní zájezd do Barcelony, který chystáme i nyní na El Clásico, obsahuje dopravu, vstupenku na zápas, ubytování, služby delegáta, nonstop infolinku, doplňkový program a nabízíme i možnost speciálního pojištění.

Aktuálně je zájezd dostupný za výhodnou cenu, ale náklady na letenky i vstupenky (podle prodejnosti) se ještě vyšplhají, tak nepropásněte možnost vidět ten nejlepší světový fotbal co nejlevněji. Radost v rodině, kamarádovi nebo kolegovi z práce můžete udělat také dárkovou poukázkou.

Pokud se příznivec katalánského giganta rozhodne řešit vstupenky individuálně, nemusí najít například dvě místa vedle sebe, na stadionu už nebudou k dispozici ta sedadla, která chtěl, případně neovládá jazyk. To všechno vyřešíme za vás.

3. EMOCE NA HŘIŠTI I V HLEDIŠTI

K El Clásicu to zkrátka patří. Rivalita mezi oběma kluby je historicky daná a přenáší se ve vzájemných zápasech i na hřiště. Sice už se o pořádnou dávku emocí nepostará Sergio Ramos, ale můžete si být jistí, že klid na hřišti panovat rozhodně nebude. Hráči po sobě půjdou hlava nehlava, nedarují si centimetr trávníku a kdo se dostane soupeři pod kůži, ten letošní El Clásico vyhraje!

4. KRÁSNÁ BARCELONA A SAGRADA FAMILIA

Kromě úžasného zážitku na stadionu si každý ve společnosti delegáta vychutná i metropoli Katalánska. Světoznámé atrakce, útulná zákoutí města i místní kuchyně. To je pozvánka do lahodné Barcelony, které nebudete mít nikdy dost!

O kulturní část programu se postaral geniální architekt Gaudí, na čele se světoznámým chrámem Sagrada Familia. Doporučujeme i pláže, olympijský areál a prohlídku stadionu Camp Nou. Jak se to dá všechno stihnout za pár dní? Zkušení delegáti žijící přímo v Barceloně vám připraví takový intenzivní zážitek, jako nikdo jiný.

5. NEPOLAPITELNÉ DUO VINICIUS – BENZEMA A NOVÁ HVĚZDA BARCELONY

Ten největší zážitek na vás ale samozřejmě čeká na samotném Camp Nou. Oba historičtí rivalové mají pro letošní sezonu jediný cíl – sesadit ze španělského trůnu obhájce titulu Atlético Madrid. Poslední bitvy mezi Barcelonou a Realem vyznívaly pro Bílý balet, ale vyprodaný chrám Katalánců může všechno změnit.

Na čele Barcelony je nová hvězda Holanďan Memphis Depay, o ofenzívu Realu se starají zase hlavně Vinicius s Benzemou. Ať vaše srdce tluče pro jakéhokoliv španělského giganta, můžete si být jistí, že uvidíte fantastický fotbal se spoustou geniálních fotbalových situací, při kterých budete zírat s otevřenou pusou.

Zrovna Španělsko vás neláká, ale rádi byste už vyrazili za hranice na pořádný fotbalový zájezd?
Z naší nabídky si vybere každý! Buďte s námi i vy u zápasů evropských pohárů nebo elitních fotbalových lig po celé Evropě – Premier League, Serie A, Bundesligy a mnohých dalších. V nabídce máme i zájezdy a vstupenky na nový tým božského Lionela Messiho Paris St. Germain. U nás si vybere každý!