Peréz nespokojen s Ancelottim! Do Realu chce Pochettina

Pokud jdete jako trenér do Realu Madrid, musíte počítat s tím, že vaši šéfové s vámi nebudou mít velkou trpělivost. Už podruhé to zažívá Carlo Ancelotti, s nímž je dle španělských médií nespokojen vládce Realu Florentino Peréz.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

Pro mnohé fanoušky byla tato novinka překvapením. Real sice vypadl z Copa del Rey, tedy španělského poháru, nicméně ovládl Superpohár a v lize je v podstatě od podzimu na prvním místě. Jedinou kaňkou je prohra v prvním kole osmifinále Ligy mistrů na půdě PSG. Ironií osudu rozhodl v poslední minutě Kylian Mbappe, kterého královský klub uhání už od léta.

Právě po tomto zápase měl být prezident Realu Madrid Florentino Peréz nejvíce namíchnut. Vadil mu především ustrašený výkon svého týmu. Paříž totiž v zápase dominovala a nebýt neproměněné penalty, kterou lapil Belgičan Courtois, byl by výsledek ještě nepříjemnější.

Španělskými médii tak hromadně začala probíhat zpráva o tom, že Ancelotti vydrží nejdéle do léta, a to i přes to, že má kontrakt na další dvě sezony. „Budoucnost Ancelottiho visí na vlásku,“ píše španělský deník AS. A pokračuje: „Madrid přemýšlí o modernějším trenérovi. Pokud by se naplnily spekulace a Pochettino by skončil v PSG, byl by pro Peréze vysněnou volbou.“

Nebude to však jednoduché. I přes to, že vztah mezi Pochettinem a pařížským velkoklubem není vůbec dobrý, není jasné, co přesně v létě bude. Kdyby na lavičce PSG opravdu skončil, svedl by se o něj velký boj. O argentinského kouče prý velmi stojí i další gigant, a sice Manchester United.

Kromě toho, že Peréz avizoval nahánění těch největších ofenzivních hvězd v podobě Mbappého a Haalanda, bude usilovat i o hvězdného trenéra. Ve Španělsku mají jasno, Ancelotti to má spočítané.

Kompletní nabídka zájezdů na Real Madrid >> ZDE

Náš TIP: 5. 3. Real Madrid vs. Real Sociedad od 9 900 Kč!