Nevzdáme se. Z lásky ke sportu a cestování to spolu zvládneme

Drazí klienti a přátelé,

aktuální situace spojená s virem COVID-19 je něco, s čím se většina z nás setkala poprvé v životě. Čelíme bezprecedentním okolnostem, které ochromily velkou část světa, a to nejen po stránce zdraví, ale i ekonomiky. Mnoho společností se kvůli mimořádným opatřením muselo vypořádat s nemalými komplikacemi, které ve více případech nemají jiné řešení než konec.

Na stav, jaký nastal se nelze připravit předem. Odpověďmi ani řešeními. Jelikož se nás dění v cestovním ruchu a sportu bytostně dotýká, pozorně sledujeme vyvíjející se situaci. Dovolte nám, abychom se po více než desetiletém působené na trhu vyjádřili k současnému mimořádnému stavu z pohledu naší CK, kterou chceme zachránit.

Jak jistě víte, měl to být sportovně „nadupaný“ rok. Tisíce klientů se spolu s námi těšily na zpečetění historického titulu Liverpoolu, vrcholící boj o mistra Španělska, Itálie či Německa, atraktivní vyřazovací fázi Ligy mistrů s vyvrcholením v magickém Istanbulu, hokejový šampionát v nepoznaném Švýcarsku s bratrovražedným soubojem Slovensko – Česko a věčným snem o medaile, tenisový vrchol ve Wimbledonu, porci cyklistiky během Tour de France s heroickými výkony Petera Sagana, oslavu fotbalu po celé Evropě v rámci finálového turnaje ME i s účastí české reprezentace.

Desítky zaměstnanců téměř nonstop obsluhují klienty, stovky hodin strávených při zajišťování logistiky zájezdů, tisíce spokojených fanoušků po absolvování vysněného sportovního zážitku. Nějak takto měly vypadat právě probíhající dny, týdny a měsíce.

Sezóna se právě začala rozjíždět, když zasáhl neviditelný nepřítel. Cestovatelské plány se náhle změnily a ze dne na den všechno zastřela nepoznaná obava. Urychleně jsme museli přijmout neodkladné opatření, ale zároveň jsme byli stále připraveni na to, až se vše vrátí do normálních kolejí a s tím taky důvěra v cestování i sport.

Aktuální dění ve světě vyžaduje razantní opatření od všech zainteresovaných. My ve FotbalTour se snažíme najít taková řešení, která se setkají s pochopením našich partnerů, ale především Vás – našich klientů. Pokračujeme v naší otevřené komunikaci. Děláme vše, abychom Vaše požadavky dokázali vyřešit ke spokojenosti. Nemějte obavy, na nikoho nezapomeneme. Hledáme možnosti, jak se se vším vypořádat.

Chceme Vás však touto cestou požádat o trpělivost a shovívavost. Pro všechny je tato situace nová a společně čekáme i na pokyny od národních vlád a EU. Například přijetí voucheru namísto zrušeného zájezdu nám poskytuje šanci přežít toto hektické období a mnozí z Vás už nám takovýmto způsobem podali pomocnou ruku. Všichni máme obavy, ale z lásky ke sportu a cestování to spolu zvládneme.

Na závěr dovolte vyjádřit naši touhu: Zkusme se v těchto náročných časech podržet a podpořit. Určitě opět nastanou lepší časy a budeme si moci společně užívat svět a cestování.

Upřímně děkujeme za Vaši podporu a pochopení. Jednatelé a celý tým CK FotbalTour.cz