Někteří ho milují, jiní nenávidí. CR7 jako první překonal 400 milionů sledujících na Instagramu

2 minuty čtení + 2 videa

Ať se nám to líbí nebo ne, sociální sítě v dnešní době zkrátka patří k našim životům. Kdo nemá Facebook nebo Instagram, jakoby snad ani nebyl. A vůbec nejsledovanější osobou na Instagramu není nikdo jiný, než legendární Cristiano Ronaldo. „CR7“ se stal nově vůbec prvním, kdo se přehoupl přes hranici 400 milionů sledujících!

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

Sociální sítě jsou pro řadu známých osobností skvělou platformou pro prezentaci. Svůj účet mají na Instagramu herečky, herci, modelky, influenceři, ale samozřejmě i sportovci, kteří nás zajímají nejvíce. Bezkonkurenčním vládcem Instagramu je Cristiano Ronaldo. Na svém profilu má přes tři tisíce příspěvků, prakticky denně ukazuje zajímavosti ze svého osobního i fotbalového života.

Cristiano Ronaldo letos opět ukazuje, že je králem nejen na Instagramu a stále patří k nejplatnějším fotbalistům na světě. Ve svých čerstvých 37 letech se udržuje ve skvělé formě a Manchester United, kam před sezonou zamířil z Juventusu, často tahá z problémů de facto sám. Siuuuu! si tak momentálně nejvíce užívají fanoušci Rudých ďáblů.

Někteří ho milují, jiní ho mohou nenávidět. Kolem každé tak sledované osoby to bude vždycky rezonovat. Jen málokdo bude mít na takovou legendu neutrální názor. Své „hejtry“ měli a stále mají i Michael Jordan, Sidney Crosby nebo Lewis Hamilton. Ale jedno je jisté. Cristiano Ronaldo patří mezi největší legendy historie světového fotbalu a ze své značky bude i díky sociálním sítím profitovat ještě dlouho po skončení aktivní hráčské kariéry.

Pokud také patříte mezi „Ronaldo fans“, musíme vám doporučit fenomenální dokument Ronaldo od Netflixu:

https://www.youtube.com/watch?v=33gTb1v3wds

MESSI? VÍCE SLEDUJÍCÍCH NEŽ CELÝ JEHO TÝM

Hned za ním, byť s výrazným odstupem, je ve sledování na Instagramu mezi sportovci Lionel Messi. Sedminásobný držitel Zlatého míče z Argentiny má aktuálně 306 milionů sledujících.

Fotbalový svět před nedávnem obletěla pikantní fotografie, na které se svými spoluhráči děkoval fanouškům za to, že jeho klub Paris St. Germain překonal hranici 150 milionů sledujících na všech sociálních sítích dohromady. Aneb když jste jen na Instagramu dvakrát slavnější, než celý váš klub dohromady…

Z českých sportovců má nejvíce sledujících bývalý fotbalový brankář a legenda Premier League Petr Čech (2,2 milionů), který je i nejsledovanějším Čechem vůbec. Až za ním je třeba Leoš Mareš (1,1).

Velmi sledovaným sportovcem u nás je rovněž česko-uzbecký zápasník MMA Makhmud Muradov, jehož příspěvky vidí 1,7 milionů sledujících. Čísla mu začala raketově narůstat po přesunu z Oktagonu do světové UFC, kdy jej začali více vnímat i Rusové a „jeho“ Uzbekové.

Chcete vidět nejsledovanějšího sportovce na celé planetě na vlastní oči? Není problém. Zájezdy na Manchester United, aktuálního zaměstnavatele Cristiana Ronalda, pořádáme pravidelně. V jeho 37 letech už možná moc příležitostí nebude, tak neváhejte a vybírejte z naší bohaté nabídky…

Z NAŠÍ NABÍDKY DOPORUČUJEME