Na co se těšit po Novém roce? Tohle jsou TOP zápasy, které by vám neměly uniknout

3 minuty čtení
píše David Zlomek

Pro fotbalového fanouška byl podzim a zima snovým obdobím. Každý víkend ligové zápasy, evropské ligy neměly téměř žádnou pauzu. Jednoduše řečeno, pořád se hrálo. Pak přišlo mistrovství světa a po něm zase klubové dění. Co nás čeká po Novém roce až do Ligy mistrů?

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

ANGLIE

Premier League na nic nečeká a rozjíždí své mlýny vskutku svižně. Hned po Novém roce se budou všichni fanoušci těšit na šlágr mezi Arsenalem a Newcastlem, za dva dny později přivítá Chelsea doma Manchester City.

Týden mezi devatenáctým kolem, z něhož jsme tato dvě utkání vypíchli, a dvacátým, ve kterém se například odehraje manchesterské a severolondýnské derby, vyplní nejstarší soutěž na světě – FA Cup.

A vy u toho můžete být s námi! Podívejte se na nabídku parádního zájezdu, během něhož uvidíte hned tři zápasy na třech slavných stadionech! Zatímco Machester United doma přivítá Everton, jejich sousedé na Etihad Stadium vyzvou Chelsea. A pár kilometrů od Manchesteru bude Liverpool hrát s Wolves. Ideální příležitost na to, abyste viděli dvě města, tři parádní stadiony, skvělý fotbal a nezapomenutelnou atmosféru.

A pokud přeci jenom máte radši ligové dění, máte se na co těšit i dál. City – Spurs, Arsenal – Man United nebo Liverpool – Everton doplňuje velký počet klasických londýnských derby.

ITÁLIE

Ani na Apeninském poloostrově není o parádní zápasy nouze. Restart Serie A obstará šlágr mezi Interem a vedoucí Neapolí, za pár dní hraje na legendárním San Siru AC proti AS Řím.

My ale musíme zmínit jeden konkrétní zápas. Hádáte správně, jde o jedno z nejlegendárnějších derby na světě. Na začátku února se na San Siru odehraje vyhrocený střet mezi Interem a AC Milán.

Díky nám můžete být u toho. Mrkněte na náš autobusový zájezd a za skvělou cenu můžete zažít Derby della Madonnina na vlastní kůži. Večerní osvícené San Siro, dva legendární týmy a trávník plný hvězd. Tohle je pecka, kterou musí zažít každý fotbalový fanda!

ŠPANĚLSKO

Barcelona a Real Madrid jsou oba shodně na 38 bodech v 15 zápasech. Lewandowski a spol. jsou v čele jen díky lepšímu skóre, které je – nutno podoktnout – impozantní: 34 vstřelených branek a jen šest inkasovaných.

Hned osmý den nového roku čeká Katalánce tuhý boj na stadionu Atlética Madrid, které se pokusí favorita a obrat a ještě se zapojit do boje o titul. Bílý balet pak v prvním ligovém zápase roku 2023 čeká střetu s Villarrealem, který touží proniknout na pohárová umístění.

Mrkněte na naši kompletní nabídku zápasů v La Lize. Nejen fanoušek Barcelony či Realu Madrid si v ní určitě vybere to své.

FRANCIE

Mohli byste argumentovat, že nemá cenu francouzskou ligu sledovat. Mnozí by vám dali za pravdu, hegemonie Paris Saint-Germain je opravdu do očí bijící.

Ale proč to nevyužít ve svůj prospěch? Ve francouzské metropoli hrají hvězdy největšího kalibru. Vidět Neymara, Messiho, Mbappeho, Verattiho, Donnarummu či Ramose naživo? Nemusíme ani zmiňovat, že Paříž jakožto město je nádherné samo o sobě. Slavná muzea, slavné monumenty a hvězdami nabitý tým? I to má něco do sebe. Stačí si jen vybrat z naší nabídky.

LIGA MISTRŮ

To nejlepší z nejlepšího. Taky už pomalu odškrtáváte dny v kalendáři, kdy zase nejnablýskanější klubová soutěž světa začne? Je na co se těšit! Takhle vypadají dvojice, které se poperou o postup mezi TOP 8 týmů této sezony.

RB Lipsko – Manchester City
Bruggy – Benfica Lisabon
Liverpool – Real Madrid
AC Milán – Tottenham Hotspur
Eintracht Frankfurt – SSC Neapol
Borussia Dortmund – Chelsea
Inter Miláno – Porto
PSG – Bayern Mnichov

Na který zápas se těšíš nejvíc? A co takhle některý z nich vidět na vlastní oči? Splňte si s námi velký sen. Nabídku všech zápasů osmifinálové části Ligy mistrů naleznete ZDE.