Mbappé a ti další. TOP hráči, kterým v létě končí smlouva

4 minuty čtení

Pokud se nestane nic nečekaného, tak borci, jejichž seznam vám nabízíme, se v létě stanou volnými hráči. Jejich týmy z nich nedostanou ani euro, oni naopak dostanou pořádné podpisové bonusy. Už se také řeší, kdo by kam mohl zamířit.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Kylian Mbappé

Kým jiným začít? PSG se snažilo francouzskou hvězdu znovu přesvědčit k prodloužení smlouvy, ale zdá se, že bitvu nakonec prohrálo. Mbappé podle všeho souhlasil, že se v létě připojí k Realu Madrid, i když to znamená snížení platu. Špatně se mít nebude, bude patřit k nejlépe placeným hráčům týmu a dostane podpisový bonus ve výši skoro 4 miliard korun.

Kde skončí? Je hotovo, bude oblékat dres Los Blancos.

Adrien Rabiot

Rabiot byl loni v létě připraven stát se volným hráčem, dokud se se svou matkou nedohodl, že si s Juve ještě rok kopne, načež bude za rok opět nevyhnutelně řešit svoji budoucnost. Francouzský reprezentant, univerzální záložník s mraky zkušeností. Jeho jméno bude „in“ i letos.

Kde skončí? Mimo hru není podpis s Juve, ale čeká se přesun do Anglie.

Piotr Zielinski

Polský záložník údajně loni v létě odmítl nabídky ze Saúdské Arábie, zatímco čeká, až mu Neapol navrhne novou smlouvu. Mistři Serie A mu však údajně nechtějí nabídnout stejné podmínky, jaké má v současnosti, a tak se zdá, že v létě zamíří jinam. Je to podobný případ jako Rabiot. Velká kvalita, mraky zkušeností a neocenitelný přehled ve hře.

Kde skončí? Italská média mají jasno, od léta bude hrát za Inter Milán.

https://www.youtube.com/watch?v=FnsPgH6d3q4

Mario Hermoso

Obránce Atletica Madrid byl v různých okamžicích spojován s Manchesterem City, Nottinghamem Forest a Saúdskou Arábií. Žádný z těchto přesunů ale nevyšel. Nicméně dá se čekat, že v létě bude horkým zbožím. Jde o univerzála, jehož defenzivní schopnosti jsou na vysoké úrovni.

Kde skončí? Hovoří se o Barceloně. Ta si kvůli finančním problémům hráče zdarma oblíbila.

Wilfried Ndidi

O Ndidiho se loni v létě údajně zajímala řada klubů, od Nottinghamu Forest po Bayern Mnichov, a od té doby se o něj zajímá i Barcelona. Nigerijský záložník může ještě obdržet uspokojivou nabídku od Leicesteru za předpokladu, že se vrátí do Premier League. A Ndidimu nepomáhá ani to, že je v současné době spíše vyřazen ze hry kvůli zranění, než aby upoutal pozornost nápadníků na celém kontinentu. Jeho nejlepší roky už jsou nejspíše také za ním.

Kde skončí? Asi nikoho by nepřekvapilo, kdyby v Leicesteru zůstal v případě postupu do PL.

Daichi Kamada

Japonský ofenzivní čikula přestoupil do Lazia teprve loni v létě jako volný hráč po vypršení smlouvy s Eintrachtem Frankfurt. Kamada však opět směřuje k volnému přestupu, neboť se zdá, že v Římě podepsal pouze roční smlouvu, ačkoli obě strany mají opci na její prodloužení. Což se zdá být nepravděpodobné vzhledem k tomu, jak málo se 27letý hráč prosadil.

Kde skončí? Pomalu se začíná skloňovat možnost návratu do Frankfurtu.

Anthony Martial

Bez nadsázky se dá říct, že Francouz to má za sebou. Ač to může znít pejorativně, je to tak. Neustále ho trápí zranění, navíc když už hraje, vypadá to, jako kdyby ani nechtěl. V lednu odpálkoval evropské i arabské zájemce, svou lukrativní smlouvu v United si chce dohrát až do konce.

Kde skončí? Těžko odhadovat. Dá se počítat se Saudskou Arábií.

Toni Kroos

V létě 2023 podepsal roční prodloužení smlouvy a ve svých 34 letech stále nastupuje ve většině zápasů. Očekává se, že zůstane na Bernabeu. Je tam legendou i nejlépe placeným hráčem. Chuť do fotbalu stále má, vždyť se šušká o jeho návratu do reprezentace.

Kde skončí? Dle nás podepíše zase na rok v Madridu.

KOMPLETNÍ NABÍDKA ZÁJEZDŮ