Los Ligy mistrů: Messi a Ramos proti Realu, Ronaldo jde na Atlety

3 minuty čtení

Opakovaný los jarní části Ligy mistrů přinesl tři superatraktivní dvojice. První zápasy jsou naplánovány tradičně na období Valentýna, odvety se budou hrát o pár týdnů později v březnu.

INTER MILÁN vs. LIVERPOOL

Italský šampión se ve vyřazovací části střetne s rozjetým Liverpoolem. „The Reds“ se tak po skupinové fázi (2x výhra nad AC Milán) představí v play-off i proti druhému milánskému klubu.

Ofenzíva anglického velkoklubu narazí na precizní italskou obranu. Obstojí Slovák Milan Škriniar v souboji s Maném, Jotou a hlavně Salahem?

PSG vs. REAL MADRID

V létě 2021 přestoupil z Madridu do Paríže Sergio Ramos, v létě 2022 se očekává přestup Mbappého opačným směrem. Dalším narativem je návrat Lea Messiho na stadion Santiago Bernabéu, kde svedl v rámci „El Clásica“ několik památných soubojů.

ATLÉTICO MADRID vs. MANCHESTER UNITED

Návrat do Madridu zažije i Cristiano Ronaldo. United pod vedením nového německého trenéra čeká takticky vyspělé Atlético.

Uspějí „Los Colchoneros“ do třetice proti anglickému soupeři v této sezoně Ligy mistrů (zatím 2x prohra s Liverpoolem), nebo svoje kouzlo potvrdí rekordman v počtu gólů v Lize mistrů CR7?

DALŠÍ DVOJICE

V roli favoritů se představí Bayern proti Salzburgu, Chelsea proti Lille, Manchester City proti Sportingu a Juventus proti Villarrealu. Poslední a značně vyrovnanejší dvojicí z osmifinálových střetnutí bude duel Ajaxu s Benfikou.

ZÁJEZDY NA VŠECHNY ZÁPASY LIGY MISTRŮ NAJDETE ZDE.