Liverpoolské lahůdky! VIP zážitek i bitva o postup

2 minuty čtení
píše David Zlomek

Ještě před přestávkou, která bude způsobena mistrovstvím světa v Kataru, čeká Liverpool boj na třech frontách. Vydejte se spolu s námi na slavný Anfield a vychutnejte si nejen Premier League, ale i Ligu mistrů či anglický ligový pohár Carabao Cup.

Potěšte své blízké: Fotbalové adventní kalendáře s kinder čokoládou.

Užijte si výjimečný zápas s VIP vstupenkami

Ze soubojů mezi Liverpoolem a Manchesterem City se v uplynulých sezonách stal nejvyhledávanější zápas celého ročníku. Citizens tentokrát na Anfieldu povede chodící stroj na góly Erling Haaland. Podaří se defenzivě The Reds udržet ho na uzdě?

Jedná se o dva nejúspěšnější anglické kluby za poslední dobu. Jejich vzájemné bitvy jsou famózní a nehrají se zas tak často. I proto jsme si pro vás připravili speciální nabídku v podobě VIP zájezdu, respektive VIP vstupenek. Ta obsahuje hned několik výhod, bližší informace k nim jsou v odkazech níže.

Liverpool – Manchester City, letecky s VIP vstupenkami (14.10.2022 – 17.10.2022)
Liverpool – Manchester City, VIP vstupenka (16.10.2022) 

Klíčový souboj o postup?

Takhle si to asi Liverpool nepředstavoval. Tažení v Champions League začal dost neslavně, v bouřlivé atmosféře na Neapoli dostal čtverku a pakoval se domů, kde zachraňoval tři body proti Ajaxu v posledních minutách.

Domácí odveta proti Neapoli bude dost možná klíčem k postupu dál. Spadnout do Evropské ligy, to by byla ostuda. Dá se tedy čekat famózní zápas. A vy můžete být u toho!

Liverpool – Neapol, letecky (1.11.2022 – 2.11.2022)

První krok v cestě za obhajobou

A do třetice další soutěž, tentokrát ligový pohár. Dost nahlas se mluví o tom, že dojde k tomu, že ho nejlepší anglické týmy už nebudou hrát. Dá se tak předpokládat, že si ho do své vitríny budou chtít liverpoolští ještě přidat. Tedy jako loni.

První v cestě bude stát klub s bohatou historií Derby County. Momentálně sice působí ve třetí lize, ale právě v tom je kouzlo anglických pohárů. Navíc jde o jeden z nejlevnějších zájezdů na Liverpool v této sezoně!

Liverpool – Derby County, letecky (9.11.2022 – 10.11.2022)