Kontroverzní dresy Arsenalu fanoušci nepřijali. Jaký názor máte vy?

2 minuty čtení

Cestáři, komedianti, rozlišováky, úlet. Snad je tohle náš největší průser v nadcházející sezoně. I takové padají názory. Nové hostující dresy Arsenalu zkrátka vyvolávají u fanoušků v drtivé většině posměch a negativní emoce. Jaký na ně máte názor vy?

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku, Instagramu a na Tik-Toku.

Nutno podotknout, že ať přijde Arsenal s čímkoliv, marketingově má výstup podchycený dokonale. To už je u současných velkoklubů západního fotbalu standard. Dresy jsou prý inspirovány mapou Islingtonu, tedy právě severolondýnskou částí města, kde se Arsenal nachází.

Ať budou hrát Kanonýři kdekoliv, mají se díky tomu cítit jako doma. Záměr možná hezký, ale tentokrát výsledný produkt podle mnohých hodně pokulhává.

Loni šly dresy na dračku, co letos?

Pokud se vrátíme o rok dozadu, Arsenal představil pro venkovní zápasy jedny z nejkrásnějších dresů své historie. Mezi fanoušky o ně byla neuvěřitelná rvačka. Vyprodány byly během pár dní, pak hostující dresy v několika velikostech dlouhé týdny na oficiálních prodejních místech prostě nebyly. A Kanonýři si mnuli ruce, výdělek na nich byl prý jeden z nejvyšších v historii.

Letos je to úplně jiná písnička. Jen těžko se dá předpokládám, že by se tribuny Emirates proměnily ve žlutou armádu, tak jako tomu bylo loni do černé. Pojďme se podívat, jak na dresy zareagovali třeba fanoušci a fanouškovské skupiny ze severu Londýna pod Tweetem jednoho z nejslavnějších Arsenal blogerů a podcasterů Troopze. Některé komentáře opravdu pobaví! 🙂

Z naší nabídky doporučujeme:

Ať budou hrát v čemkoliv, Kanonýři po loňské průlomové sezoně zbrojí a chystají se na další krok vpřed. Po dlouhých letech se vrátí do Ligy mistrů a se zvučnou posilou v podobě Declana Rice jistě dopředu nevzdávají ani myšlenky na zisk mistrovského titulu.

Titul Arsenal slavil naposledy v roce 2004, tehdy ještě na Highbury Stadium. Dočkají se fanoušci i během éry na Emirates Stadium? Buďte s námi u toho!

  • FOTBAL: Letecký zájezd na Emirates Cup Arsenal – AS Monaco (Londýn – Emirates, kompletní nabídka)
  • FOTBAL: Letecký zájezd na Community Shield Man. City – Arsenal (Londýn – Wembley, kompletní nabídka)
  • FOTBAL: Letecký zájezd na Gamper Trophy Barcelona – Tottenham  (Montjuic, kompletní nabídka)
  • FOTBAL: Letecký zájezd na tři zápasy Serie A za víkend (Itálie, kompletní nabídka)
  • FOTBAL: Lionel Messi v zámořské MLS (New York, kompletní nabídka)