Když na Barcelonu, tak s oficiálním partnerem klubu

2 minuty čtení

CK FotbalTour.cz je již od července 2014 oficiálním partnerem jednoho z nejslavnějších klubů světa – FC Barcelona. Co to pro vás znamená?

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku, Instagramu a na Tik-Toku.

Co to znamená?

  • u nás si můžete zarezervovat lístek předem a nemusíte tak čekat na spuštění oficiálního prodeje lístků na klubovém webu
  • vybrat si můžete z více kategorií, ne jen to, co už zbylo po první vlně hromadných nákupů
  • umíme zajistit sezení dvojic, trojic ale i čtveřic vedle sebe, zatímco po vlastní ose můžete najít jen single lístky
  • několikaleté zkušenosti a síť delegátů ochotných pomoci v jakékoli situaci

Vstupenka nebo kompletní zájezd?

To, co potřebujete pro dokonalý zážitek na Camp Nou, vám kdykoli zařídíme. Desítky tisíc fanoušků Blaugranas už díky CK FotbalTour.cz navštívily slavný Camp Nou a vychutnaly si barcelonskou fotbalovou show! Zárukou spokojenosti našich klientů je také doplňkový program.

Co tedy obsahuje fotbalový zájezd na Barcelonu?

  • vstupenku na ligový nebo pohárový zápas (vyšší kategorie na vyžádání, i VIP místa)
  • dopravu (obvykle leteckou, rádi přizpůsobíme místo odletu vašim požadavkům)
  • ubytování (zpravidla v 3* hotelu s výhodnou polohou vůči Camp Nou)
  • služby delegáta (je vám k dispozici během celého zájezdu)
  • nonstop infolinku
  • doplňkový program
  • možnost pojištění nebo darování zájezdu ve formě dárkové poukázky

Kromě úžasného zážitku na stadionu si každý ve společnosti delegáta vychutná i metropoli Katalánska. Světoznámé atrakce, útulná zákoutí města i místní kuchyně. To je pozvánka do lahodné Barcelony, které nebudete mít nikdy dost!

Hlavní výhodou jsou vstupenky

CK FotbalTour.cz je největší a nejzkušenější sportovní CK u nás. Funguje od roku 2008 a její služby využilo již téměř 100 tisíc fanoušků. I při zápasech Barcelony vždy garantujeme vstupenky každému, kdo si je zakoupí.

Pokud se příznivec katalánského giganta rozhodne řešit vstupenky invidiuálně, nemusí najít např. dvě místa vedle sebe, na stadionu už nebudou k dispozici ta sedadla, která chtěl, případně neovládá jazyk. Vše je možné vyřešit zakoupením vstupenek od CK FotbalTour.cz, oficiálního partnera FC Barcelona od roku 2014.

Vstupenky má garantované, přesně ví, kde bude sedět a může se těšit, že vedle něj budou další rodinní příslušníci nebo kamarádi.

Během návštěvy Barcelony doporučujeme i prohlídku Camp Nou. Pokud o ni máte zájem, dejte nám vědět, rádi vám ji zajistíme v předstihu. Chcete navštívit i jiné atrakce jako Sagrada Familia? Ozvěte se nám, lístky vám připravíme, abyste se vyhnuli zdlouhavému čekání ve frontách.

Zajistíme vám dokonalý rodinný nebo firemní výlet, prodloužený víkend či dovolenou v atraktivní Barceloně. Hvězdy Blaugranas máte právě na dosah. K tomu pestrý balík zážitků z atrakcí a kuchyně. Neváhejte a poleťte s námi do Barcelony!

KOMPLETNÍ NABÍDKA ZÁJEZDŮ NA FC BARCELONA