Kdo s kým v cestě za ušatou trofejí? Zkraťte si soutěží čekaní na návrat Ligy mistrů

Polovina února? Mnozí si představí svátek sv. Valentýna a den zamilovaných, fotbaloví fajnšmekři ale vědí své. Hlavně se vrací svátek fotbalu! Jinak řečeno, vrací se Liga mistrů se svou vyřazovací částí. Připomeňte si, kdo s kým a kdy nastoupí, a čekání na napínavé souboje si zkraťte soutěží o suprové ceny na našem facebookovém profilu.

SOUTĚŽ na Facebooku! POZNEJ VÍTĚZE LIGY MISTRŮ

Sedm dní do začátku vyřazovací části Ligy mistrů, sedm vítězů ušatého poháru skrývající se za indíciemi. Připravili jsme si pro vás na našem facebookovém profilu soutěž Poznej vítěze Ligy mistrů o SUPROVÉ CENY z našeho FAN shopu.

Podmínkou je zúčastnit se všech sedmi částí soutěže a samozřejmě poznat, jací hráči se za indíciemi skrývají. Soutěžní příspěvky budou zveřejňovány od středy 9. února do úterý 15. února, kdy se nejlepší klubová soutěž světa vrací na scénu. Facebooková soutěž bude ukončena v pátek 18. února. Následně vylosujeme 3 vítěze.

A o co, že hrajeme? 
1. cena: Biografie Jürgena Kloppa + kniha Fotbalové stadiony + suvenýr dle výběru
2. cena: Kniha Fotbalová mise + suvenýr dle výběru
3. cena: Kniha Fotbalová mise

Zapoj se i ty do sedmidenní soutěže a zkrať si čekání na to, než se Liga mistrů vrátí!

A teď už si pojďme připomenout, na jaké zápasy se vlastně můžeme těšit… A nezapomeňte, že každý z nich můžete díky naší cestovní kanceláři vidět naživo!

OSMIFINÁLOVÉ DVOJICE PLAY-OFF LIGY MISTRŮ

SPORTING LISABON – MANCHESTER CITY

Mužstvo vedené Pepem Guardiolou v minulém ročníku zůstalo těsně pod vrcholem, letos už chce vylézt až na fotbalový Olymp. Proti Sportingu budou Citizens jasným favoritem, ale na Portugalce pozor. Ve skupině za sebou nechali Dortmund v čele s ostrostřelcem Haalandem.

Termíny zápasů: 15. února v Lisabonu, 9. března v Manchesteru

PSG – REAL MADRID

Největší tahák osmifinálových klání. Jeden z gigantů se hned po prvním kole milionářské soutěže bude loučit. Vyšoupne Mbappé svého pravděpodobného nového zaměstnavatele? Jen škoda, že Sergio Ramos, bývalý kapitán „bílého baletu“, kvůli zranění zřejmě nenastoupí.

Termíny zápasů: 15. února v Paříži, 9. března v Madridu

SALCBURK – B. MNICHOV

Na první pohled jasná záležitost, aktuální lídr rakouské ligy ale bude chtít bavorskou mašinu potrápit. Ve skupině Salcburk na žádného giganta nenarazil, dokázal ale porazit jak Sevillu, tak Wolfsburg i Lille.

Termíny zápasů: 16. února v Salzburgu, 8. března v Mnichově

INTER MILÁN – LIVERPOOL

Tohle bude taky skvělý dvojzápas. Vedoucí celek italské soutěže proti partě Jürgena Kloppa, která se v Premier League snaží dohnat náskok Citizens. Inter se v minulém ročníku do play-off ani nedostal, Liverpool zase bude chtít udělat krok k tomu, aby došel dál než vloni (čtvrtfinále).

Termíny zápasů: 16. února v Miláně, 8. března v Liverpoolu

CHELSEA – LILLE

Obhájit prvenství v Lize mistrů? To by bylo pro fanoušky Chelsea něco! V Premier League to už na titul nevypadá, ale kdo ví. Lille by každopádně nemělo být pro londýnský celek složitou překážkou, ve francouzské lize balancuje tým trenéra Jocelyna Gourvennece na hraně lepší a horší poloviny tabulky.

Termíny zápasů: 22. února v Londýně, 16. března v Lille

VILLARREAL – JUVENTUS

„Žlutá ponorka“ se v minulé sezoně radovala z triumfu v Evropské lize a ráda by se teď prokousala co nejdál i v Lize mistrů. Juventus, ze kterého nejde už takový strach jako dříve, by pro Španěly nemusel být nepřekročitelnou překážkou.

Termíny zápasů: 22. února ve Villarrealu, 16. března v Turíně

BENFICA – AJAX

Zajímavý souboj, který na první pohled nemá favorita. Mírně navrch by však dle papírových předpokladů mohl mít lídr nizozemské ligy. Ajax ve skupině, v níž měl za soupeře Sporting Lisabon, Dortmund a Besiktas, neztratil ani bod!

Termíny zápasů: 23. února v Lisabonu, 15. března v Amsterdamu

ATLÉTICO MADRID – MANCHESTER UNITED

Urputní Atleti proti Ronaldovi a spol.! Portugalská hvězda zažila za svého působení v Realu Madrid nespočet soubojů proti rafanovi Diegu Simeonemu a jeho družině. Jak to dopadne tentokrát?

Termíny zápasů: 23. února v Madridu, 15. března v Manchesteru

DOPORUČUJEME:

Atlético Madrid – Manchester United, letecky (23.2.2022 – 24.2.2022)
Atlético Madrid – Manchester United, vstupenky (23.2.2022)
Manchester United – Atlético Madrid, letecky (14.3.2022 – 16.3.2022)
Manchester United – Atlético Madrid, vstupenky (15.3.2022)