FotbalTour.cz spolupracuje s významnou agenturou pro profesionální sportovce!

2 minuty čtení

Elitní fotbalové ligy po celé Evropě klepou na dveře a my máme obrovskou radost, že do nové sezony půjdeme po boku významné mezinárodní concierge agentury pro profesionální sportovce Exclusive Agents, která zastupuje spoustu českých reprezentantů, za kterými po světě tak rádi vyrážíme!

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

Se společností Exclusive Agents spolupracuje celá řada úspěšných převážně česko-slovenských sportovců. Své jméno s FHS EA už spojili například fotbalisté Jakub Brabec, Aleš Čermák, Dávid Hancko, Tomáš Holeš, Patrik Hrošovský, Ondřej Kúdela, Marek Matějovský nebo reprezentační brankářská jednička Tomáš Vaclík. Celkem má ale společnost 109 klientů z devíti zemí, kteří působí celkem ve 47 profesionálních sportovních klubech.

POMOHOU, S ČÍM JE POTŘEBA. A TO OBČAS POTŘEBUJEME KAŽDÝ!

V životě nás všech, nejen našich klientů, nás čeká řada klíčových okamžiků a důležitých rozhodnutí. Nešlápnout při tom vedle není nic snadného. Prožít si tyto chvíle v klidu a s pozitivní emocí je spíše výjimkou. Nervozita je přirozená. S FHS EA se však obavy a nejistota vytrácí. Jejich klienti mají odzkoušenou komunikaci, přístup, zkušenosti a kvalitu služby. A je úplně jedno, jestli potřebují vyřešit nepříjemné zranění, chtějí nové kopačky, nové bydlení nebo třeba potřebují pomoct se správou sociálních sítí. Záběr poskytovaných služeb je takřka nekonečný.

V rámci spolupráce máme pro klienty a partnery FHS EAS naše produkty se slevou. Od 5. srpna začínají TOP evropské ligy a na webu FotbalTour.cz si mohou klienti vybrat vstupenky nebo zájezdy s výhodnější cenou o 10 % na zájezd a o 15 % na vstupenky. Atmosféru sportovních akcí je nejlepší zažít po boku zkušené cestovní kanceláře, která sportem doslova žije a těží z mnohaletých zkušeností.

Z NAŠÍ NABÍDKY DOPORUČUJEME

Chcete zažít i vy světový fotbal naživo? Letos bude o zábavu zase postaráno. Erling Haaland přestoupil do Manchesteru City a těší se na něho celá Premier League, jiné to nebude ani ve spojení Roberta Lewandovského a španělské La Ligy. Vrátí se Barcelona na trůn po Realu Madrid? A zaútočí Patrik Schick na titul krále střelců Bundesligy po odchodu dvou zmíněných velikánů? Buďte u toho s námi! Z naší bohaté nabídky doporučujeme největší taháky: