FC Barcelona a FotbalTour – oficiálně už 8 roků spolu!

2 minuty čtení

Můžeme se pochlubit, že jsme oficiálně prodloužili naši spolupráci se španělským gigantem a nadále zůstáváme partnerem jednoho z nejslavnějších klubů světa – FC Barcelona! Spolupráce trvá již od roku 2014 a jsme tak jedinou sportovní cestovní kanceláří v České republice s takovým partnerstvím.

Co znamená partnerství s FC Barcelona pro vás?

  1. NÁKUP KDYKOLIV
    – naplánujte si fotbalový výlet s předstihem. Po rozlosování sezony si můžete objednat vstupenky na kterýkoli zápas Barcelony od srpna až do května.
  2. VÝBĚR ZE VŠECH KATEGORIÍ
    – Camp Nou je největší stadion v Evropě. Ze zkušenosti vám rádi poradíme s výběrem sezení na stadionu.
  3. SKUPINOVÉ SEZENÍ
    – cestujete do Barcelony ve skupině? Díky partnerství s FCB vám připravíme sezení vedle sebe, abyste si užili zážitek společně.
  4. LIDSKÝ KONTAKT
    – ve Španělsku nikdo s ničím nespěchá, ale pokud bude třeba, jsme k dispozici nejen e-mailem, ale i na telefonu.
  5. DOPLŇKOVÉ SLUŽBY
    – Barcelona toho nabízí opravdu hodně. Kromě vstupenek na fotbalový zápas připravíme prohlídku stadionu či návštěvu světoznámých Gaudího budov, v čele se Sagradou Familia.

Garance vstupenek

CK FotbalTour.cz je nejoblíbenější sportovní CK u nás. Funguje od roku 2008 a její služby využilo již více než 100 tisíc fanoušků. I při zápasech Barcelony vždy garantujeme vstupenky každému, kdo si je zakoupí.

Pokud se příznivec katalánského giganta rozhodne řešit vstupenky individuálně, nemusí najít například dvě místa vedle sebe, na stadionu už nebudou k dispozici ta sedadla, která chtěl, případně neovládá jazyk. Vše lze vyřešit způsobem zakoupení vstupenek od CK FotbalTour.cz, oficiálního partnera FC Barcelona od roku 2014.

Zajistíme vám dokonalý rodinný nebo firemní výlet, prodloužený víkend či dovolenou v atraktivní Barceloně. Hvězdy Blaugranas máte právě na dosah. K tomu pestrý balíček zážitků z atrakcí a kuchyně. Neváhejte a poleťte do Barcelony!

Vstupenky jsou garantovány, přesně víte, kde budete sedět. Můžete se těšit, že vedle vás budou další rodinní příslušníci nebo kamarádi.

KOMPLETNÍ NABÍDKA ZÁJEZDŮ NA FC BARCELONA