Chcete ušetřit a být informovaný? Odebírejte náš newsletter

Rádi byste měli přehled o aktuálních zájezdech a nezmeškali výhodné nabídky nebo byste chtěli vidět naživo svůj oblíbený klub? Pak je odebírání našeho newsletteru nejlepší způsob jak být vždy informován. Nejrychlejší klienti CK FotbalTour.cz již zažili kompletní autobusový zájezd do Allianz Areny za 1 990 Kč, fotbalový víkend v Londýně za 6 900 Kč, či Ligu mistrů v Madridu za 7 900 Kč.

Co je to newsletter?
Newsletter je přehled novinek odesílaný ve formě e-mailu. V našem případě jde většinou o first-moment nabídky zájezdů. V dostatečném časovém předstihu před samotným zápasem jsou totiž ceny letenek do místa zápasu, jakož i ubytovacích kapacit výhodnější. Při vstupenkách na zápas zase platí, že v předstihu máte na výběr ze všech kategorií, a tím pádem si můžete vybrat místo na stadionu podle vlastních preferencí.

Výhody odebírání newslettru

  • Máte přehled o aktuálních zájezdech a novinkách
  • Nezmeškáte otevírací (tj nejnižší) ceny zájezdů
  • Víte o first-moment a akciových zájezdech za zvýhodněné ceny
  • Přečtete si o svém oblíbeném klubu či stadionu v blogu
  • Z odebírání newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit

„Klubový“ newsletter

Zamilovali jste si svůj klub natolik, že byste ho nezradili navštěvou jiného fotbalového zápasu? V takovém případě odebírejte novinky týkající se pouze vašeho oblíbeného klubu. Vaši oddanost vyvolenému klubu poznáme pokud do nezávazné rezervace, kontaktního formuláře nebo přímo emailem uvedete název oblíbeného mužstva.