Český samuraj v titulové bitvě a New York Rangers jako bonus

3 minuty čtení

Titulový zápas Jiřího BJP Procházky se blíží. Nepříjemné zranění brněnský rodák konečně překonal a nyní se český samuraj chystá na válku, ve které se v newyorské Madison Square Garden postaví Brazilci Pereirovi.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Elitní postojáři tváří v tvář

Už za necelý měsíc nás čeká 11. listopadu turnaj UFC 295 v New Yorku. Jeho hlavním zápasem je bitva těžkých vah Jon Jones – Stipe Miocic, ale čeští fanoušci budou spíše upírat zrak k hlavnímu předzápasu, kterým je titulová bitva Procházka – Pereira. Ta slibuje epickou podívanou. Půjde totiž o střet dvou elitních postojářů, kteří vynikají unikátními styly i osobnostmi. Souboj se měl konat původně koncem minulého roku. Kvůli zranění Jiřího byl odložen, a tak se dočkáme až nyní.

Svůj titul vybojoval Jiří Procházka po dramatickém průběhu za nepříznivého bodového stavu se šampionem Gloverem Teixeirou. Jako správný samuraj se nevzdal a ukončil šampiona na konci pátého kola na Rear naked choke.

Legendární Madison Square Garden v hávu MMA

Celý turnaj se uskuteční v legendární Madison Square Garden, jedné z nejikoničtějších arén na světě, kde se normálně prohání hokejisté New Yorku Rangers v bitvách NHL. Dále v MSG sídlí také basketbalový klub New York Knicks, hraje se zde ženská basketbalová WNBA, univerzitní basketbalová liga a koná se tu pravidelně i draft NHL.

Nyní se aréna převleče do hávu MMA a ledovou plochu nahradí oktagon. Ale pozor, pro zájemce je možné spojit trip do New Yorku i s návštěvou Rangers. Hned druhý den po turnaji totiž Letci hostí Columbus Blue Jackets. Kromě hvězd světového MMA tak můžete vidět na vlastní oči i hokejové hvězdy v čele s americkým obráncem Adamem Foxem, ruského kanonýra Artěmije Panarina nebo našeho Filipa Chytila. To všechno pod koučinkem Petera Lavioletta, kterého dobře znají čeští fanoušci také od amerického nároďáku.

New York, jinak také Big Apple (Velké jablko), ale není jen o sportu, možností pro celou rodinu nabízí nevyčerpatelné množství. S námi se podíváte k ikonické Soše Svobody, navštívíme Empire State Building, Rockefeller Center, nejslavnější náměstí světa Times Square nebo nabídneme let vrtulníkem, ze kterého uvidíte kompletní Manhattan a další newyorské skvosty.

Chcete zažít New York na vlastní oči?

  • UFC 295 v New Yorku (kompletní nabídka)
    • Jiří Procházka – Alex Pereira
    • Jon Jones – Stipe Miocic
    • Mackenzie Dern – Jessica Andrade a další…
  • NHL v New Yorku (dva zápasy pod širým nebem, kompletní nabídka)
    • New Jersey Devils – Philadelphia Flyers
    • New York Rangers – New York Islanders
  • NHL – David Pastrňák v New Yorku (kompletní nabídka)
    • New York Islanders – Boston Bruins
    • New York Rangers – Florida Panthers