Bohatá nabídka do Madridu: El Clásico i Ibrahimovič

Jednou z nejpopulárnějších destinací v naší nabídce je Madrid a samozřejmě s tím spojené návštěvy zápasů Realu.

Královský velkoklub je jedním ze symbolů země a znají ho miliony lidí po celém světě. Patří k nejúspěšnějším a nejbohatším ve fotbalové historii, má fanoušky na všech kontinentech a je jednou z nejhodnotnějších sportovních značek současnosti.

Všichni klienti CK FotbalTour.cz mohou díky dlouholetým zkušenostem a výborným kontaktem se španělskými partnery využívat různé výhody a akční nabídky. Garantujeme zajištění vstupenek pro jednotlivce, ale i menší či větší skupiny, s nejvýhodnějšími cenami na zápasy Realu Madrid v Primera División (La Liga), Lize mistrů a Copa del Rey (pohár).

Nabízíme také možnost zajištění samostatných vstupenek a VIP vstupenek, v rámci kterých si můžete komfortně užít zápas, ochutnat místní speciality a probrat nejrůznější témata s obchodními partnery. Podívejte se na světový fotbal opět trochu z jiného pohledu. VIP vstupenky různých kategorií obsahují množství výhod: samostatný vstup na stadion, pestré občerstvení v moderních VIP prostorech, zápasový program, oficiální zápasová soupiska a jiné.

Top události sezóny 2015/16:

Už tradičně jsou největším lákadlem zápasy proti FC Barcelona. První El Clásico je na programu již v listopadu (21. – 22. 11.) a dějištěm bude Estadio Santiago Bernabéu. Odveta v Barceloně se uskuteční v dubnu (2. – 3. 4.). Kompletní zájezd na mimořádně sledované souboje je v nabídce CK FotbalTour.cz již od 26 915 Kč. V ceně každého zájezdu jsou zahrnuty letenky, ubytování na 3 noci v 3 * hotelu, vstupenky, transfer z letiště na hotel a zpět, služby delegáta a asistenční služby.

Atraktivní budou i vystoupení Madridského giganta v Lize mistrů, kde se bude snažit o návrat na evropský trůn. Do fotbalového chrámu ve španělské metropoli zavítají suverénní francouzský šampion PSG v čele s Ibrahimovičem (zájezd od 16 285 Kč) a švédský mistr Malmö (zájezd od 9 488 Kč).

V rámci domácí La Ligy určitě stojí za návštěvu derby-zápasy „bílého baletu“ proti Atlétiku Madrid (4. 10. a 28. 2., od 12 206 Kč) nebo souboje proti Valencii (7. – 8. 5., od 13 566 Kč) či Bilbau (13. – 14. 2., od 12 206 Kč).

Užijte si skvělý zápas a atmosféru na jednom z největších stadionů světa, absolvujte prohlídku tohoto světoznámého stánku, nakupte suvenýry v oficiálním FANSHOPY, poznejte krásné město s nejzajímavějšími zákoutími, dopřejte si večeři v typické restauraci, užijte si býčí zápasy a flamenco show, využijte rady zkušeného delegáta žijícího přímo na místě a vychutnejte si zájezdy ve společnosti CK FotbalTour.cz.

Zajistíme dokonalý rodinný nebo firemní výlet, prodloužený víkend či dovolenou ve vždy atraktivním Madridu. Fotbalová sezóna ve Španělsku a jedna z nejkvalitnějších ligových soutěží už odstartovala. Hvězdy jako Cristiano Ronaldo, Gareth Bale či Karim Benzema můžete mít na dosah a sledovat jejich umění přímo z hlediska.