Ani City, ani Real. Zaire-Emery se má stát novou tváří Paris St. Germain

3 minuty čtení

Jen těžko bychom v aktuálním světovém fotbale hledali talentovanějšího teenagera, než jakým je středopolař PSG Warren Zaire-Emery. A přestože budí zájem těch největších světových velkoklubů, zdá se, že budou mít smůlu. Al Khelaifi kolem něho chce vybudovat novou éru Pařížanů.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Nástupce Mbappého?

Tak nějak se počítá, že Kylian Mbappé dlouho v Paříži nezůstane. Přestože nyní nechtěl odejít a chce dodržet smlouvu ve svém mateřském klubu, tak zároveň odmítl prodloužit aktuální kontrakt. Real Madrid, se kterým je Mbappé nejčastěji spojován, už prý o francouzskou hvězdu nemá zájem. Co je na tom všem pravdy, to ví asi jen Florentino Pérez a možná sám Mbappé.

Nicméně pořád je kapitán francouzské reprezentace považován za jednoho z nástupců Messiho a Cristiana Ronalda, v nadcházejících letech se má ucházet o Zlatý míč. Proto je pravděpodobné, že ve francouzské lize nebude chtít zůstat celou kariéru. A i kdyby neoblékl dres Bílého baletu, skočí po něm jiný velkoklub. Mbappé o zájemce nouzi rozhodně mít nebude. Pokud tedy chcete zažít PSG i s jejich aktuálně největší hvězdou, máte na čase!

Galácticos neuspěli, teď je na řadě zázračný odchovanec

A právě s jeho odchodem už pravděpodobně kalkulují i Pařížané. Postupně chtějí vybudovat nové PSG. Není divu, „Galácticos“ kolem Messiho, Neymara nebo Mbappého kýžený triumf v Lize mistrů nepřineslo. Ba co víc, ani se mu nepřiblížilo.

V plánu je, že se právě na Warrenu Zaire-Emerym (17) postaví fotbalová i marketingová budoucnost klubu. Francouzský supertalent brzy podepíše novou dlouhodobou smlouvu v Paris Saint-Germain. „Je klíčovou součástí projektu a klub z něj chce udělat tvář nové éry, zejména prezident Nasser Al Khelaifi,“ píše novinář Fabrizio Romano.

Manchester City s nabídkou neuspěl. Podle televize France 5 se anglický klub pokusil nabídnout 60 milionů eur, ale Pařížané to okamžitě odmítli. Osobně měl zasáhnout prezident PSG Nasser Al-Khealifi, který se o transferu vůbec nechtěl bavit.

Co vidět v Paříži?

Chtěli byste zažít překrásnou Paříž, užít si relax u Eiffelovy věže, navštívit Louvre nebo Notre-Dame a jako bonus si odškrtnout ze svého listu přání slavný stadion Parc des Princes? Vyrazte s námi třeba už příští víkend za last minute cenu na velký šlágr francouzské Ligue 1 Paris St. Germain – AC Monako.

  • Letecký zájezd PSG – AS Monako (nabídka)
  • Samostatné vstupenky PSG – AS Monako (nabídka)
  • Liga mistrů – letecký zájezd PSG – Newcastle (nabídka)
  • Kompletní přehled zájezdů na Paris St. Germain (nabídka)