Anglická snídaně: Skončila éra Liverpoolu, která nikdy nezačala

2 minuty čtení

Nekorektní a bez obalu, taková je naše rubrika Anglická snídaně. O víkendu neuspělo moc favoritů, jedním z mála byl Nottingham, který porazil „rozjetý“ Liverpool. Dech dochází i Arsenalu, ale zatím se pořád drží na čele soutěže, a při pohledu na Chelsea proti United si chtěl fotbalový Bůh vypíchat oči vidličkou.

Potěšte své blízké: Fotbalové adventní kalendáře s kinder čokoládou.

Trvalo to necelý týden od výhry se Citizens a je zase po éře Liverpoolu. Ano, éra Liverpoolu, i takové hlášky jsme mohli slyšet od fanoušků Reds. Trvala asi pět let, během kterých vyhrál čtyři tituly Manchester City a jeden Liverpool. Tak třeba budou do své éry počítat i prohru s Nottinghamem.

Uplynulé kolo Premier League se dá ale vůbec nazvat pohřebištěm favoritů. Z týmů, od nichž se povinné tři body tak nějak očekávaly, uspěl snad jen Manchester City a právě Nottingham. 🙂

FootballJOE.

VARsenal se potápí, Kohouti dokokrhali

Kohouti dokokrhali proti Novým Zámkům a zdá se, že dech pomalu dochází i Arsenalu. Poslední zápasy jakoby mu zvlhl střelecký prach. Doteď mu ještě trn z pr*dele vytahovali rozhodčí, ale na Southamptonu už VARsenal ztratil remízou 1:1.

Že by se konečně začaly větve pod sloníkem na stromě prohýbat? Momentálně se zdá, že pokud někdo letos dotlačí Arsenal k úspěchu, bude to Granit Xhaka. Já vím, taky to nechápu. Ale ten týpek, co ani neví, jestli je Švýcar, Kosovan nebo v posledních zápasech třeba Brazilec, hraje fakt jako Bůh. A navíc si začal těmi gólovými voleji hrát na jednoho neznámýho Francouze.

ArsenalMemes.

Fotbalový Bůh zvracel, takže remíza

Ale vlastně to může být Artetově partě úplně jedno, protože i mezi Chelsea a United se body dělily. To byla taková nuda, že fotbalový Bůh snad ani nemohl nikomu přát tři body. Spíš si chtěl vypíchnout oči vidličkou. Takže když už se v 86. minutě McTominay zbláznil a fauloval ve vápně takovým způsobem, že by za to byla penalta i proti Arsenalu, tak prostě musel fotbalový Bůh dotlačit v 94. minutě Casemirovu hlavičku pár cenťáků za čáru.

Proboha, až se někdy zase budu chtít koukat na zápasy Chelsea pod Potterem, radši mi vyhoďte televizi z okna.

Smutno musí být Stevenu Gerrardovi, protože jeho dnes už bývalý klub Aston Villa ukázal hned po vyhazovu, co se v něm může skrývat, pokud ho netrénuje trenérský niemand. Proti nebezpečnému Brentfordu vedli ve 14. minutě hladce 3:0 a ve Villa Parku bylo zase veselo, zápas nakonec skončil 4:0.

TrollFootball.

Vlci jen cenili zuby, Lišky pijí Red Bull

Naopak se zdá, že rozviklané trenérské židličky dokázali vyspravit Frank Lampard i Brendon Rodgers. Jejich Everton a Leicester, kteří začátek sezony vyloženě prospali, konečně nabírají dech. Naposledy ve zvířecím souboji Lišky zostudili Vlky z Wolverhamptonu 4:0 a Toffies porazili doma Crystal Palace 3:0.

V zápase Leicesteru se stal Jamie Vardy historicky prvním hráčem Premier League, který dokázal po třicítce nastřádat 100 gólů. Red Bull mu dává křídla, i když už mezi námi pár dní není pan Mateschitz. Čest jeho památce!

SPORTbible.

Z naší nabídky doporučujeme

Už první čtvrtina soutěže ukázala, že anglická Premier League přináší týden co týden neuvěřitelné zážitky a situace, ze kterých si sednete na zadek. Buďte u toho s námi příště i vy! Z naší nabídky doporučujeme: