Anglická snídaně: Ronaldo chtěl teplou vodu a Conte jako Pulpit

2 minuty čtení

Nekorektní a bez obalu, taková je naše rubrika Anglická snídaně. O vloženém kole jsme mohli vidět Ronalda na útěku nebo Chelsea, jak nasázela stejně gólů jako Haaland. Ten totiž nehrál. Tak se bavte s námi!

Potěšte své blízké: Fotbalové adventní kalendáře s kinder čokoládou.

Máme za sebou asi nejnudnější kolo v historii Premier League. Lepší by bylo koukat se do zdi. Ale co čekat, když byl odložen zápas dvou nejlepších celků galaxie – Arsenalu a Manchesteru City. Po ostudě na Liverpoolu tak zažili Citizens druhé bezbodové kolo v řadě a dá se mluvit o největší krizi za dobu působení Pepa Guardioly v Manchesteru.

Chelsea je v laufu! Dala stejně gólů jako Haaland

Ještě o víkendu si asi Thiago řekl, že třetího Haalanda už by svět nemusel přežít. Tak ho prostě kopnul do koulí a zbytek zařídil Mo Salah. Anglická fotbalová asociace ale našla další způsob, jak tenhle stroj vynulovat – prostě zápas s Arsenalem odložila.

A Chelsea nebo West Ham se teď můžou pyšnit tím, že dali v týdnu stejně gólů jako Haaland. Blízko dokonce k jeho překonání měl Jarrod Bowen, ale penaltu kopl jako Karel Vachopulos z Houslic. A ten to dobře kope, říkal… Asi to viděl u Kepy.

Léčba plešounem Ronalda nebaví

Po North London Derby jsme si říkali, že Conte už by neměl jezdit na Emirates Stadium, protože tam od Arsenalu dostával přes paruku jak s Chelsea, tak teď s Tottenhamem. Po uplynulém kole to musíme změnit. Conte by už neměl jezdit nikam.

Vždyť si ho namazal na chleba Fred alias míčový kouzelník Fredinho. Ten byl ústřední postavou šlágru, ve kterém United smázli Tottenham rozdílem třídy. Conte si asi řekl, že když to nejde se třemi ofenzivními hráči v sestavě, budou stačit dva. Pět obránců, tři defenzivní záložníci a Kane se Sonem. To se jen tak nevidí. Martin Pulpit by měl slzy štěstí na krajíčku a Fanklub defenzivního fotbalu by jásal.

Naopak se zdá, že léčba plešounem funguje a Rudí ďáblové se zase po letech baví fotbalem. Ale ať si fanoušci United slaví, jak chtějí. Stejně to beztak za nic nestálo, když uprchlík Cristiano Ronaldo odešel do kabin v 90. minutě, aby stihl ve sprchách teplou vodu. Okresní přebor hadr.

Graham Potter na záchytku

Není to tak dávno, co se po nástupu Grahama Pottera do Chelsea vtípkovalo, že je to kouzelník. Potter, takže kouzelník, haha. Pokud někdo v barvách Chelsea aktuálně kouzlí, je to gólman Kepa. Ten našel ztracenou formu, předvádí fantastické výkony a na Brentfordu doslova vyčaroval čisté konto a bod pro Chelsea.

Naopak Potter by místo čar a kouzel mohl dělat na záchytce, protože z toho fotbalu se chce člověku ble*jt. A když už jsme u Chelsea, tak stojí za zmínku, že tu „superstar“ Aubameyanga už na lavičku posadil nějakej drogovej dealer z Albánie. Sice jsme toho Broju za celý zápas neviděli u míče, ale čert ví, jestli si třeba aspoň nedomluvil nějaké kšefty. Tak o víkendu zase a teď už lépe, pánové!

https://twitter.com/cfconthedaily/status/1582835278128893954

Z naší nabídky doporučujeme

Už první čtvrtina soutěže ukázala, že anglická Premier League přináší týden co týden neuvěřitelné zážitky a situace, ze kterých si sednete na zadek. Buďte u toho s námi příště i vy! Z naší nabídky doporučujeme: