Anglická snídaně: Minuta ticha za Salaha a Csaplárovka na City!

3 minuty čtení

Nekorektní a bez obalu, taková je naše rubrika Anglická snídaně. Čtvrté kolo Premier League máme za sebou a o zábavu bylo opět postaráno. Liverpool nasázel v záchranářském utkání devět gólů a mladej Haaland jde po tátovi i díky Csaplárovce, tak se bavte s námi!

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

Liverpool vyrovnal v záchranářském souboji rekord Premier League, když nadělil Bournemouthu 9:0. Panebože, bránit neumí, my to neumíme vyslovit. K čemu je vůbec tenhle tým? Těm už tam chybí jenom legendární snajpr indonéské ligy Michael Krmenčík alias Fernando Torres na hrotu a bylo by to komplet. Aspoň že už v tom Southampton není sám. A jede bomby, ale pro příště – do mrtvých se nekope!

Devět kulí jako v Liverpoolu. Buď jako Hancko!

Vypadá to, že se Liverpool přece jen zachrání. Takhle se o setrvání v Premier League bojuje – sedm kulí jako v Sarajevu a dvě navíc, prostě jako v Liverpoolu. Jo a mimochodem, Kloppovci nasází devět gólů a jejich nejlepší ofenzivní hráč Mo Salah zápas dokončí bez gólu i asistence… Je normální?! Prosím o minutu ticha za nás, co jsme ho měli v sestavě Fantasy Premier League.

To Dávid Hancko ví, kde leží pravda. O víkendu debutoval v barvách Feyenoordu s gólovou asistencí u výhry 4:0 a ještě se u našich kamarádů z podcastu VAR pochlubil, že ve Fantasy vsadil na třígólového Erlinga Haalanda. Buď jako Dávid!

Csaplárova past sklapla na Etihad Stadium

Přitom už to vypadalo, že City si na Crystal Palace zase vylámou zuby. Po poločase prohrávali 0:2, pak ale sklapla Csaplárova past, Blue Sky nasázeli čtyři góly za poločas a dokonale otočili výsledek na svou stranu – 4:2. Ale moc se neradujte, Palace porazil i Arsenal. Teda počkat, může se ještě dělat sranda z Arsenalu?

Nicméně Haaland má na svém kontě po čtyřech zápasech už šest gólů. Mimochodem, jeho otec Alf-Inge Haaland nasázel u Citizens za několik sezon dohromady 18 gólů. Zeptali jsme se našich fanoušků na sociálních sítích, kdy svého otce tenhle blázen překoná – podle 58% se mu to povede během jeho první sezony v Premier League, dalších 40% si dokonce myslí, že to zvládne ještě do prosincové přestávky, kterou vyplní mistrovství světa v Kataru. No a jen 2% ze stovek hlasujících si myslí, že si bude muset počkat minimálně do další sezony.

Milionová střídačka West Hamu oslavila první gól

Gól, to je tak úžasná věc! A už to vědí i na West Hamu, kde se dočkali prvního gólu po čtyřech kolech – a hned vítězného. Tak snad Pablo Fornals nezapomněl, jak se góly slaví. Vždyť gól, to je tak úžasná věc!

Přesto platí, že West Ham nezačal sezonu ideálně. Po čtyřech kolech má jen tři body a 59% našich hlasujících fanoušků si myslí, že letos uhrají maximálně klidný střed. Dalších 33% to furt vidí na evropské poháry a zbylých 8% si myslí, že Kladiváři budou rádi, když se zachrání.

Jen těžko hledat zabedněnějšího trenéra, než je David Moyes. Přichází mu jedna posila za druhou, ale většina sedí jen na lavičce. Arealo, Emerson, Kehrer, Aguerd, Cornet, Downes a Scamacca – to je dohromady 145 milionů euro. Na náhradníky slušný, vždyť máme do základu Antonia. Ten možná pět gólů za sezonu dá. Davide, Davide… Teď už někteří hráli a výsledek se dostavil, tak jen houšť!

A na závěr ještě nezapomeňme na druhý pól tabulky – první je pořád Arsenal, jako jediný zůstává bez ztráty bodu a už si dovoluje i na švestky!

Z naší nabídky doporučujeme

Už první kola ukázala, že anglická Premier League přináší týden co týden neuvěřitelné zážitky a situace, ze kterých si sednete na zadek. Buďte u toho s námi příště i vy! Z naší nabídky doporučujeme: