Anglická snídaně: Kloppovi vadila suchá tráva, CR7 neměl jak utéct

3 minuty čtení

Nekorektní a bez obalu, taková je naše nová rubrika Anglická snídaně. První kolo Premier League máme za sebou a o zábavu je hned postaráno. Kloppovi vadil suchý trávník, podle Haalanda je to na ho*no a Ronaldo neměl šanci utéct před koncem. A my byli u toho! Bavte se s námi.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

„Trávník byl moc suchý, nemohli jsme hrát svoji hru. Opravdu těžké…“
trenér Liverpoolu Jürgen Klopp začal novou sezonu ve velkém stylu.

Na remízu s nováčkem sezony Fulhamem (2:2) ale hned našel odpověď. Loni foukal silný vítr, letos je suchý trávník. Tak uvidíme, co přijde příště.

Solidní výkon předvedl a cenný bod vychytal v brance Fulhamu slovenský gólman Marek Rodák. Tak snad bude Berndu Lenovi na lavičce dobře. Nechci se hádat, ale neměli na Emirates Stadium pohodlnější sedačky? Jo, a ještě něco – Mitro on Fire!

Gólem a asistencí během druhého poločasu zazářil Darwin Núňez. Radost nemají jen fanoušci Liverpoolu, ale také Benfica. Vypadá to, že vzhledem k vysokým výkonnostním bonusům se ještě The Reds pořádně plácnou přes kapsu. No, už teď se těšíme na další Kloppův komentář.

Erling Haaland už řádí v Premier League. Měl holt štěstí, že ve středu obrany Kladivářů nenastoupil budoucí vítěz Zlatého míče Craig „Ballon D´Orson“ Dawson. A že mohl dát i hattrick? „Je to trochu na hov*o, ale tak to je.“ S ním bude sranda, jsme rádi, že ho máme v Premier League. Obránci už o trochu méně. 🙂

Naši fanoušci na sociálních sítích v 70 % predikují, že více gólů dá z dvojice forvardů právě Haaland, Núnězovi věří 22 % a pouze zbylých osm by si tiplo remízu.

Ronaldo neměl šanci utéct, Rabiot (ne)pomůže

Jedna velká komedie. To je Manchester United. Ronaldo chce odejít, nikdo ho nechce. De Jong chce zůstat v Barceloně, United se pořád snaží. Nový trenér, stejná bída. A na úvod vlastně tak trochu očekávaná domácí prohra s Brightonem. „S Fredem a McTominayem ve středu zálohy jsou United v Premier League jedním z nejlehčích soupeřů, proti kterému chcete hrát. A to je ostuda,“ říká legenda Rudých ďáblů Roy Keane. A to byl ještě mírnej. Cristiano Ronaldo, který si o pár týdnů prodloužil dovolenou, začal na lavičce. Ten Haag poslal Portugalce do hry alespoň na druhý poločas, to asi aby zase neutekl ze stadionu před koncem zápasu.

A aby toho nebylo na fanoušky United málo, tak uznávaný insider David Ornstein přišel s informací, že má do Manchesteru namířeno Adrien Rabiot – inu, to je ideální cesta, jak se udržet v průměru. Ať je to jak chce, když už si z vás dělá srandu i Brighton, je něco fakt špatně.

Slaví fanoušci Tottenhamu. Počkat, fanoušci Tottenhamu. Existuje vůbec někdo takovej? A mohl bych ho vidět? Spurs přejeli Southampton 4:1, tak uvidíme, jestli to bude fungovat i po návratu Richarlisona z karetního distancu. On a Antonio Conte, dva blázni na jednom smetišti, to bude velká zábava. Buď se navzájem zabijou, nebo z nich půjde strach.

Dobře začal i Arsenal. Vyhrál na Crystal Palace 2:0 a už teď má na kontě více výher, než loni za první tři kola. A o dva góly víc. Gratulujeme. Naši fanoušci z valné většiny oceňují právě Arsenal za největší pozitivní překvapení kola, tím negativním je pak samozřejmě Manchester United. Teď je otázkou, jestli není k zamyšlení, jak oslovována je výhra v Selhurst Parku. Byli jsme u toho, další zajímavosti z tripu najdete v podcastech našich VAR kamarádů:

Co proboha dělal ten Partey na párty?!

Domácí fanoušci Eagles celý zápas pískali na Thomase Parteye. Všichni víme, co se kolem něho v létě dělo a nás zajímalo, co si myslí naši fanoušci o tomto případu. Jak se mělo řešit jeho obvinění ze znásilnění? Lehce přes polovinu hlasujících (52%) ctí presumpci neviny a počká si na vyšetření, 27 % říká, ať si dělá v osobním životě, co chce, a 21 % hlasujících si myslí, že měl být z kádru vyřazen, dokud se situace nevyřeší. Do všech anket se zapojilo na sociálních sítích kolem tisícovky našich fanoušků. Děkujeme!

Z naší nabídky doporučujeme

Už první kolo ukázalo, že anglická Premier League přináší týden co týden neuvěřitelné zážitky a situace, ze kterých si sednete na zadek. Buďte u toho s námi příště i vy! Z naší nabídky doporučujeme: