Anglická snídaně: Fronta na Liverpool a Nelson lepší než Ronaldo

2 minuty čtení

Nekorektní a bez obalu, taková je naše rubrika Anglická snídaně. Nový týden, nová ostuda Liverpoolu, na který už stojí frontu celá Premier League. To jsou zápasy za odměnu. Manchester vyhrál s čistým kontem, protože je zpátky King Harry, Reiss Nelson udělal za 63 minut víc než Ronaldo za celou sezonu a Graham Potter odešel za horším. Tak se bavte s námi!

Potěšte své blízké: Fotbalové adventní kalendáře s kinder čokoládou.

Vítězem kola je Brighton, protože takhle vyje*bat s Chelsea, to se nepovedlo snad ani v létě Barceloně, když jim na poslední chvíli přetáhla Julese Koundého, Raphinhu a aby toho nebylo málo, tak jim ještě poslali Aubameyanga, kterej netrefí ani vrata od stodoly. Zlatej Lukaku.

A furt je to míň, než to, co s nimi provedl Brighton. Nejdřív jim prodají Davida Luize z Wishe Cucurellu za 69 milionů, pak si nechají zaplatit za Grahama Pottera a nakonec jim dají čtyřku, jakoby se nechumelilo. Jen tak mimochodem, Potter už si prý říká, kam to vlez. Ale aby se aspoň nějak zabavil, nechal udělat nové dresy.

IG: chelsea_memes_ (2022)

Reiss Nelson je lepší než Ronaldo

Arsenal dál jede jako lokomotiva a drží se na čele tabulky. K výhře 5:0 nad Nottinghamem (ano, tím Nottinghamem, který o kolo dřív porazil Liverpool), přispěl dvěma góly i Reiss Nelson, když vystřídal zraněného Saku.

V letošní sezoně odehrál v Premier League 63 minut. A síť rozvlnil vícekrát, než Ronaldo, Sancho, Grealish, Aubameyang a další nagelovaný superhvězdy.

King Harry je zpátky!

West Ham mohl na Old Trafford jen překvapit. A možná by se mu to i povedlo, kdyby si dřív než deset minut před koncem uvědomil, že fotbal se hraje na dvě brány. Začal útočit a ještě zle zatopil Manchesteru United. Ten ale nemohl inkasovat, protože se do sestavy vrátil „true captain“ Harry Maguire.

IG: TheFootballTroll (2022)

I když o víkendu dostali čtverec na Newcastlu, tak je určitě dobrá nálada v Aston Ville. Zbavili se totiž Stevieho Gerrarda. A co víc, novým trenérem se stane Unai Emery. Že přemýšlíte, proč v létě odmítl Newcastle a teď jde do takový díry?

Odpověď je jednoduchá, vybírá si týmy podle názvu – VILLArreal, SeVILLA, Aston VILLA a ano, pod jeho křídly prošel i David VILLA. 🙂 Tak tě vítáme zpátky, pane Good Ebening. A těšíme se, až i ve Ville objevíš svého Davida Luize nebo Mustafiho jako v Arsenalu. Ježiš, to byly časy, to jsme si ještě mohli dělat prdel z Kanonýrů.

Stojí se fronta na Liverpool

Jooo v Českých Budějovicích, tam by chtěl žít každý. Ježiši pardón, to je jinej příběh. Ale s Liverpoolem, s tím by chtěl hrát fakt každý. Na ten tým, ze kterýho si dělá prdel snad i sám Jürgen Klopp, už se dokonce stojí fronta.

Horší start do sezony The Reds pod německým stratégem ještě neměli. Možná by bylo na čase si přiznat, že Darwin není Mané. Naposledy si povinné tři body odvezl Leeds.

IG: TheFootballTroll (2022)

Z naší nabídky doporučujeme

Už první čtvrtina soutěže ukázala, že anglická Premier League přináší týden co týden neuvěřitelné zážitky a situace, ze kterých si sednete na zadek. Buďte u toho s námi příště i vy! Z naší nabídky doporučujeme: