Anglická snídaně: Darwin jako doktor Vševěd, Pep si stvořil soupeře

2 minuty čtení

Nekorektní a bez obalu, taková je naše rubrika Anglická snídaně. VARsenal jede na titul, Darwin by byl lepší v televizní soutěži než na hřišti a Pep Guardiola si vytvořil soupeře, aby se nenudil. Tak se bavte s námi!

Potěšte své blízké: Fotbalové adventní kalendáře s kinder čokoládou.

Šlágr desátého kola Premier League se hrál na Emirates Stadium, kde VARsenal porazil Liverpool. Teď vážně, Arsenal byl lepší a vyhrál zaslouženě. Ale ta rovina zkrátka byla při dvou klíčových momentech zápasu trochu nakloněná. Nic to ale nemění na tom, že Jürgen Klopp by měl být nejvážnějším kandidátem na uvolněné místo trenéra Baníku po Pavlu Vrbovi.

Jako dokonalý doktor Vševěd se ukázal už v první půli Darwin Núňez, když nás všechny připravil na pláč fanoušků Liverpoolu po zápase. Zrovna chytře sice na první pohled nevypadá, ale přesto věřím, že by se mu dařilo víc Na lovu, než na trávnících Premier League. Tohle není Portugalsko, kamaráde…

mirror.co.uk

Guardiola se snaží zatraktivnit farmářskou ligu, Klopp ztratil brýle i schopnosti

Zatímco na Emirates panuje čistá radost, zmíněný Jürgen Klopp ztratil s brýlemi i trenérský lesk. Ještě v srpnu Liverpool rozcupoval třeba Bournemouth 9:0, ale na rozdíl od The Reds je od té doby nováček neporažený a teď je v tabulce o dva body nad Liverpoolem… Kloppovci venku ještě ani jednou nevyhráli a může za to i obránce Takehiro Tomiyasu, který si strčil Mo Salaha do kapsy.

IG: afcvibes

Pep Guardiola už je tak znuděný, že si vytvořil vlastního rivala. Manchester City sbírá jeden titul za druhým a začíná to bejt fakt nuda. Farmářská liga hadr. Tak se rozhodl jednat. Vychoval po svém boku dalšího vynikajícího trenéra Mikela Artetu a ještě mu poslal dva hráče ze základu Gabriela Jesuse a Oleksandra Zinchenka, aby to bylo trochu zajímavější.

Sice stejně víme, že Citizens vyhrají titul – Arsenal jako slon na stromě už se pomalu prohýbá, ale aspoň je to trochu zajímavý. Zákony gravitace ani Arteta nevoj*be.

Když tě nezastaví Maguire, tak jedině petice

Jediná možnost, jak zastavit The Sky Blues, je zničit Erlinga Haalanda. A když se to nepovedlo ani Harrymu Maguirovi, vzali situaci do svých rukou fanoušci. Na britských ostrovech totiž vznikla petice, že by Haalandovi mělo být zakázáno hrát. Prostě to není fair, když ho máte v týmu, protože to není člověk, ale robot.

A vzpomenout musíme ještě jednoho robota. Robota ve výslužbě, kterému se od neděle říká CR700. Cristiano Ronaldo dal svůj 700. klubový gól v kariéře, tolikrát jsem si ani nezavázal tkaničky u kopaček. Tak teď musí jen doufat, že zůstane Martial na marodce. Ne, nedělám si prdel, Cristiana Ronalda fakt posadil Anthony Martial. Vítejte ve světě Erika ten Haga.

Z naší nabídky doporučujeme

Už úvodní měsíce soutěže ukázaly, že anglická Premier League přináší týden co týden neuvěřitelné zážitky a situace, ze kterých si sednete na zadek. Buďte u toho s námi příště i vy! Z naší nabídky doporučujeme: