Anglická snídaně: Conte má zákaz na Arsenal, Haaland není jeden z nejlepších

2 minuty čtení

Nekorektní a bez obalu, taková je naše rubrika Anglická snídaně. Haalanda nezastaví nic, a přesto není jedním z nejlepších hráčů Premier League. Conte by zase neměl jezdit na Emirates stadium a Klopp se tam už teď bojí. Tak se bavte s námi!

Potěšte své blízké: Fotbalové adventní kalendáře s kinder čokoládou.

Arsenal – Tottenham a Manchester City – Manchester United, uplynulé kolo Premier League mělo hned dva velké šlágry. Začněme na Emirates stadium, kde si hned v sobotu po obědě udělali Kanonýři ze svého soupeře fackovacího panáka. A pozor, Thomas Partey se oproti letní dovolené trefil do správné díry!

Fanoušci Tottenhamu pospíchali na Facebook

Conte na tomto stadionu nikdy nevyhrál jako trenér Chelsea a teď ani v North London Derby, tak ať už radši ani nejezdí. Dřív doma chtěli být také fanoušci „Slepic“, kteří opouštěli stadion 20 minut před koncem, aby stihli vyplakávat v komentářích na Facebooku. Měli velká očekávání, poprvé v historii derby se mohli dostat do čela tabulky. Ale co by tam dělali. V historii Premier League byl Tottenham na čele tabulky o 57 dní méně než Norwich.

Ben White si to po vystřídání pod kotlem Tottenhamu užíval, trolling my máme rádi. Zdroj: IG thanyouarsenal.
Ben White si to po vystřídání pod kotlem Tottenhamu užíval, trolling my máme rádi. Zdroj: IG thanyouarsenal. 

Co musí Haaland změnit, aby byl jedním z nejlepších?

Vtipný byl i druhý šlágr mezi Citizens a United. Tedy pokud nefandíte United. Po poločase bylo po zápase, po změně stran už jenom kosmetické úpravy. Nakonec 6:3 a Erling Haaland dal tři góly a na dva přihrál. Jak ho taky chtěli ubránit, když svého kapitána Harryho nechali na lavičce. Ba co víc, ten plešoun na střídačce Red Devils k němu na rohy postaví Eriksena, to byl strop.

A teď jedna hypotetická otázka… Jak se má stát Erling Haaland jedním z nejlepších fotbalistů Premier League? No, hodně polevit. Jo, ten kluk je jinde. Zatím hraje nejlepší soutěž světa, jako kdyby si na playstationu zapomněl přendat úroveň ze začátečníka. No a jeden z nejlepších defenzivních záložníků Casemiro, který by mu to mohl minimálně znepříjemnit, zůstal na lavičce. Ten Hag ho totiž koupil za 70 mega, aby si měl Ronaldo během zápasů s kým povídat.

Plán Manchesteru United, jak zastavit Erlinga Haalanda. Nevyšel. Zdroj: FB GOAL.

Ale co, Antony, u kterýho fanoušci Rudých ďáblů onanují už při nástupu na trávník, dal gól, takže bude minimálně hráčem měsíce Premier League. Jak jinak si vysvětlit první volbu FA, když ukázala za první měsíc soutěže na Marcuse Rashforda. Nedostali náhodou doporučení na útočníka z Manchesteru a omylem se podívali na druhou stranu města?

Klopp vysvětlí i nevysvětlitelné

A pak je tu Liverpool. Ano, ten Liverpool, kterému dal hattrick Leandro Trossard. Ale sranda byla, remíza 3:3, lidi se bavili a pobavil i Jürgen Klopp, který opět našel výmluvu. Akorát ji tentokrát vůbec nikdo nepochopil… „Nemohli jsme se pořádně připravit na Brighton, protože jsme netušili, co udělají,“ okomentoval další bodovou ztrátu. OK, neříkám nic. Je to asi jako kdyby automechanik nevěděl, že mu přivezou na opravu auto a čekal mikrovlnku.

Asi už z něj mluví strach, v neděli jedou na hřiště lídra tabulky na Arsenal. Otázkou na závěr zůstává, kdo je nejlepší devítka v lize? 🙂

Z naší nabídky doporučujeme

Už první kola ukázala, že anglická Premier League přináší týden co týden neuvěřitelné zážitky a situace, ze kterých si sednete na zadek. Buďte u toho s námi příště i vy! Z naší nabídky doporučujeme: