Anglická Premier League je zpátky! Vyrazte s námi na svátek fotbalu za first minute ceny

4 minuty čtení

Zájezdy do Anglie jsou zpět a ve velkém stylu! Užijte si víkend plný světového fotbalu spolu s dalšími sportovními nadšenci z České republiky. Co na vás v Londýně čeká? Čtěte náš blog a těšte se na parádní zážitek a dovolenou vašeho života!

Soutěže o ceny, tipovačky a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku a Instagramu.

• Chelsea – Manchester City (sobota, 12.30)
• Brentford – Liverpool (sobota, 17.30)
• Arsenal – Tottenham (neděle, 16.30)

Fotbalová lahůdka, která snad ani nepotřebuje další komentář. Finalisté posledního ročníku Ligy mistrů a možná největší aspiranti na zisk titulu tváří v tvář. Navíc s hvězdnými posilami Jackem Grealishem a Romelem Lukakem! Poté nováček soutěže Brentford, další londýnský klub mezi anglickou elitou, který hrál ještě v sezoně 2013–14 až třetí nejvyšší soutěž. A do Premier League vlétl jako velká voda, když v premiéře doma přejel Arsenal. Dokáže zopakovat heroický výkon i proti Liverpoolu?

A jako bonbónek pak nedělní North London Derby, jeden z nejvyhecovanějších zápasů, které na anglické půdě můžete vidět. Nesmiřitelní rivalové Arsenal Londýn a Tottenham Hotspurs, kteří si nikdy nic nedarují.

ZÁŽITKY NA CELÝ ŽIVOT VE DVOU DNECH

Pět elitních anglických klubů během dvou dní. Lukaku, De Bruyne, Sterling, Salah, Mané, Van Dijk, Aubameyang, Saka, Kane, Son a mnoho dalších! Ty všechny uvidíte během pouhých dvou dní na vlastní oči! Emoce, jiskření a krásné góly – to všechno jako vrchol anglického trojzápasu od nejoblíbenější sportovní CK na našem trhu, FotbalTour.cz.

BOXERSKÝ ZÁPAS O PÁS ŠAMPIÓNA NA STADIONU SPURS

Ale ani to nemusí být ze sportovních zážitků na celý život všechno. Po sobotní návštěvě zápasů Chelsea – Citizens a Brentford – Liverpool totiž nabízíme ještě možnost vyrazit na večerní ostře sledovaný boxerský superfight Anthony Joshua – Oleksandr Usyk (sobota, 22.00).

Půjde o dlouho očekávaný souboj dvou olympijských vítězů. Obhájí Anthony Joshua světové tituly WBA super, WBO, IBF a IBO, nebo se Oleksandr Usyk po zisku všech pásů v křížové váze stane také šampionem nejtěžší váhové kategorie? Dvanáctikolová bitva světové dvojky se světovou čtyřkou na fotbalovém stadionu Tottenhamu Hotspurs!

V největším městě Evropy najde svůj program každý cestovatel. Ke snídani si dáte vydatnou „english breakfest“, přes den poznáte historii královské rodiny a v podvečer už směřujete nejstarším metrem na světě na jeden z fotbalových stadionů. O kulturní část programu je postaráno více než bohatě. Londýn nabízí světoznámé atrakce jako Londýnské oko, Buckinghamský palác, Tower Bridge či slavný Big Ben.

Doporučujeme také prohlídku stadionů Wembley, Emirates stadium či ultramoderního Tottenham Hotspur stadium. Jak se to dá všechno stihnout za pár dní? Zkušení delegáti žijící přímo v Londýně vám připraví takový intenzivní zážitek, jako nikdo jiný.

Co následuje po vyplnění nezávazné rezervace? Po odeslání rezervace vás budeme kontaktovat s bližšími informacemi ke vstupu do země / na stadion, dopravě, ubytování, vstupenkám na zápas a doplňkovému programu.

Buďte s námi i vy u zápasů evropských pohárů nebo elitních fotbalových lig po celé Evropě – Premier League, Serie A, Bundesligy a mnohých dalších. V nabídce máme i zájezdy a vstupenky na nový tým božského Lionela Messiho Paris St. Germain. U nás si vybere každý!

NÁŠ TIP: Nenechte si ujít ani novinky v našem FAN shopu.
Potěšte svou fotbalovou duši suvenýry už od 25 korun!

Přejít do FAN shopu