6+1 tipů na skvělý dárek pro sportovního fanouška

4 minuty čtení
píše David J.

Nevíte si rady s koupí vhodného vánočního dárku? Nebo chcete potěšit blízkého, který je sportovním fanouškem a zprostředkovat mu nezapomenutelný zážitek? V tom případě pro vás máme tipy na dokonalý dárek pod stromeček.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku a Instagramu.

Zájezd na zápas Neapol – AS Řím

SSC Neapol – AS Řím | (letecky) od 7 900 Kč | 29. 1. 2023 – 30. 1. 2023

Aktuálně mají náskok osmi bodů na druhý AC Milán. Sny vášnivých fanoušků Neapole o prvním titulu od roku 1990 a třetím celkově už začínají mít pomaličku reálné obrysy. Nic není jisté, ale kdy jindy, když ne teď? Napodobit Diega Maradonu a spol. se snaží parta Luciana Spallettiho, co to jen jde.

Na hřišti Neapole bude hrát AS Řím, na jehož lavičce je José Mourinho. Záruka kvality, ale taky notné porce zábavy. To všechno před narvaným Stadio San Paolo, na který se vleze bezmála 55 tisíc lidí. Víte o tom, že když se Zlatan Ibrahimovič v roce 2019 rozhodoval, co dál, chtěl si (než podepsal AC Milán) zahrát právě za Neapol? Bylo to hlavně díky neskutečným fanouškům.

Dopřejte svým nejbližším dokonalý fotbalový zájezd v doprovodu zkušených českých delegátů.

Pro koho doporučujeme: příznivce Neapole a Říma, fanoušky ohlušující atmosféry, milovníky Itálie, tamní kultury a gastronomie

Zájezd na londýnské derby Fulham – Tottenham

FC Fulham – Tottenham Hotspur | (letecky) od 8 500 Kč | 23. 1. 2023 – 24. 1. 2023

Chcete zažít tu opravdovou fotbalovou Anglii? Na Craven Cottage, domácím stadionu Fulhamu, se vám to splní. Stadion, který pojme přes 25 tisíc lidí, je typickým anglickým fotbalovým stánkem, kde vidíte na hrací plochu skvěle z každého místa. A ta atmosféra… Prostě pecka!

A k tomu trenér Antonie Conte a jeho parta. Zvučný soupeř, na kterého si domácí The Cottagers budou brousit zuby. Harry Kane a spol. se naopak ještě ani zdaleka nevzdali vidiny toho, že by se dotáhli na vedoucí Arsenal a na konci sezony si došli pro vysněný titul. Tohle jednoduše bude stát za to!

Pro koho doporučujeme: milovníky anglického fotbalu, parádní atmosféry a procházek po Londýně

Zájezd na londýnské derby West Ham – Chelsea

West Ham United – Chelsea | (letecky) od 12 900 Kč | 10. 2. 2023 – 13. 2. 2023

Olympijský stadion v Londýně je místo, které by každý fotbalový fanoušek měl ve svém životě minimálně jednou navštívit. Kdy jindy k tomu bude lepší příležitost, než když máme v dresu domácích Hammers dva české zástupce: Tomáše Součka a Vladimíra Coufala.

Navíc na půdu West Hamu nepřijede lecjaký soupeř. V městském derby proti Chelsea se bude na co těšit! Svěřenci Grahama Pottera potřebují z této sezony vykouzlit daleko lepší umístění, než na kterém momentálně jsou. Jak se jim to podaří?

Pro koho doporučujeme: fanoušky českých reprezentantů, milovníky anglického fotbalu a velkolepých stadionů a procházek po Londýně

Velká cena Rakouska

Velká cena Rakouska F1 | (autobusem bez noclehu) od 5 500 Kč | 2. 7. 2023

Nejlepší a nejsledovanější motosport světa v blízkosti českých hranic. Rakouský Red Bull Ring nebude chybět v kalendáři F1 pro rok 2023. V letošním roce vyhrál na tomto okruhu Charles Leclerc z italské stáje Ferrari. Kdo bude úspěšný tentokrát? Mistr světa z posledních dvou let Max Verstappen nebo vylepší Lewis Hamilton svůj vlastní rekord?

Nejlepší jezdci světa se postarají o geniální show a na závěr se můžete nechat zblízka polit šampaňským pro vítěze.

Pro koho doporučujeme: fanoušky motosportu a F1, příznivce Verstappena, Hamiltona, Alonsa a dalších, milovníky ikonického zvuku formule

NBA v Paříži

Chicago Bulls – Detroit Pistons | (letecky) od 20 900 Kč | 18. 1. 2023 – 20. 1. 2023

Pokud chcete být naživo u nejlepší basketbalové soutěže světa, nemusíte až do USA. NBA totiž přiletí za námi, a to konkrétně do Paříže! Znalci ví, jaká byla mezi týmy Chicago Bulls a Detroit Pistons za dob Michaela Jordana rivalita. A fanoušci obou týmů ji pořád mají v mysli…

Vydejte se s námi do Paříže a kromě špičkového basketbalu si s námi užijte vše, co francouzská metropole nabízí.

Pro koho doporučujeme: fanoušky NBA, milovníky Paříže a Francie obecně nebo milovníky vína a dobrého jídla

MS v hokeji: TŘI zápasy české reprezentace

MS v hokeji 2023: Český trojzápas na v Rize | (letecky, charter) od 23 900 Kč | 20. 5. 2023 – 23. 5. 2023

Následující MS se opět uskuteční v Tampere, finskou metropoli (Helsinky) však tentokrát nahradí ta lotyšská. V Rize se představí i čeští hokejisté, kteří se budou na šampionátu snažit obhájit bronz z předešlého mistrovství.

Když se hrálo v Lotyšsku naposledy (v roce 2021), narazili naši reprezentanti ve čtvrtfinále na Finy. Pamatujete si ale rok 2006 a českou jízdu, kterou až ve finále zastavili Švédové? Pojďme naše borce podpořit přímo na tribunách, abychom si podobnou pohádku mohli třeba zopakovat.

Vyrazte s námi na zápasy proti Norsku, Švýcarsku a Kanadě!

Přidejte se ke klientům HokejTour a dopřejte svým blízkým dokonalý vánoční dárek v podobě světového hokeje od 23 900 Kč. Prohlédněte si také nabídku našich zájezdů na NHL.

Dárková poukázka

Chcete odměnit svého blízkého sportovním zájezdem, ale nejste si naprosto jisti výběrem? Sáhněte po naší dárkové poukázce. Vyberte si akci, zápas či konkrétní finanční částku, kterou chcete darovat. Spolu s originálním věnováním vám zašleme zdarma vyhotovenou poukázku ve vybrané částce, kterou si bude moci váš blízký uplatnit na zájezd dle vlastního výběru.

Pro koho doporučujeme: pro nerozhodné, jako univerzální vánoční dárek, jubilanty či oslavence

Šťastné a veselé a uvidíme se na tribunách!