Zájezdy na fotbal nekončí, jen se odkládají na novou sezonu

Koronavirus ovlivňuje svět fotbalu a zájezdů. My v CK FotbalTour.cz však věříme, že nezapomenutelné zážitky ze stadionů nekončí. Ale pouze se odkládají.

Každý, kdo má pochybnosti, nebo otázky týkající se vstupenek, nebo zájezdů v souvislosti s koronavirem, prosíme, využijte náš kontaktní formulář nebo telefonické kontakty na prodejce, ne sociální sítě.

Facebook a Instagram spravují administrátoři, jejichž úkolem je vytvářet na těchto kanálech zábavu. Odpovědi na otázky ke koronaviru vám poskytnou prodejci a logistický tým, který je třeba kontaktovat přes uvedený formulář.

Každá země si přesunutí, zrušení, nebo odehrání ligových zápasů bez diváků stanovila individuálně. Nejčastějším termínem jsou omezení přibližně do konce března. Preventivní opatření se dotkla i evropských pohárů – Ligy mistrů a Evropské ligy.

Situaci monitorujeme a všechny informace o refundacích fotbalových zájezdů naleznete ZDE.

FOTO: fcbarcelona.com

Stále doporučujeme dodržovat hygienické zásady, správnou životosprávu a pokud můžete, vyhýbejte se velkému množství lidí. Pokud jste si nechávali seriály nebo filmy na později, udělejte si pohodlí a podívejte si je. Nyní je na ně ten správný čas.

FOTO: tv.apple.com

Na další sezónu 2020/2021 doporučujeme využít aktuální akci na dárkové poukázky. Rádi vám je přizpůsobíme podle vašich požadavků a jsou originálním dárkem pro rodinu, kolegy či obchodní partnery. Barcelona, Real, Chelsea či B. Mnichov. Super zážitkem je i Liga mistrů nebo duely národních týmů.

Akce platí do konce března. Dárkové poukázky je možné využít na kompletní nabídku CK FotbalTour.cz v čase 1. 6. 2020 do 31. 5. 2021.

  • 10 000 Kč poukázka nyní pouze za 8 000 Kč (ušetříte 2 000 Kč)
  • 5 000 Kč poukázka nyní pouze za 4 200 Kč (ušetříte 800 Kč)

Kontaktní formulář

Jak vám můžeme pomoci? Napište nám a rádi vám poradíme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ti, kteří si objednali a zaplatili dárkovou poukázku a jejich platnost končí v období, kdy se stadiony pro koronavirus zavírají, mají automaticky prodlouženou účinnost. V případě jakýchkoliv nejasností nás kontaktujte přes formulář NA TÉTO STRÁNCE.

Vždy jsme se snažili o férový, přátelský a zároveň profesionální přístup vůči vám. Věříme, že nám opět projevíte důvěru, brzy se uvidíme na fotbalových zájezdech a společně si užijeme nezapomenutelné sportovní zážitky!

FOTO: Marek Školník/FotbalTour.cz

FOTO: pixabay.com