Zájezd v Barceloně změnil jejich životy: Příběh jako z romantického filmu

Na našich zájezdech zažíváme nejrůznější příběhy a příhody. Většinou jsou veselé a šťastné, když si klienti plní své fotbalově-fanouškovské sny. Zvláštní kategorií jsou takové, které ovlivní i další životy spokojených účastníků. Právě jeden takový se odehrál během zájezdu v Barceloně.

Soňa a Tomáš jsou sympatický mladý pár, který má společnou vášeň pro fotbal. Zatímco pro něžnější polovičku je nejlepším klubem FC Barcelona, ​​její přítel fandí FC Liverpoolu. Soňa se odhodlala, že výročí jejich vztahu by mohly oslavit právě v katalánské metropoli a spojit příjemné s užitečným. Tomášovi darovala kompletní zájezd na zápas FC Barcelona – Real Sociedad, protože si ještě chtěla kromě fotbalu užít poslední sluneční paprsky a příjemné klima ve městě jejích snů, na rozdíl od uzimeného Liverpoolu. Motivací byl i Gerard Pique, který je podle ní „nejkrásnější fotbalista, i když můj Tomáš to sice vůbec nechápe a neví co na něm vidím. Ale my ženy víme … „.

                                                        Tip na valentýnský víkend v Barceloně

Messi, Neymar a spol. potěšily všechny klienty skvělým vítězstvím 4: 0 a zdálo by se, že zájezd už ani nemohl dopadnout lépe. „Město je neskutečné a fotbal ani nemluvím. Využili jsme volný den, vyšlo úžasné počasí a tak jsme celý den chodili. Večer jsme se šli najíst, mimochodem kuchyně je tam 100 bodů, a tak jsme přejedení procházeli na hotel. V tom mě Tomáš zatáhl stranou a ve vánočně vysvěcené Barceloně před fontánami mě požádal o ruku. Skoro jsem odpadla, ale stihla jsem říct ANO, „řekla nám šťastná Soňa po návratu a vtipně dodala:“ Vždyť když ten Pique už má Shakiru a Milana a Sashu, tak alespoň naše děti pojmenujeme po něm – kompromis. „

Příběh jako z toho nejromantičtějšího filmu. Jsme rádi, že na našich zájezdech to není jen o fotbale, ale hlavně o nezapomenutelných zážitcích.

„Tímto děkuji i vám kluci za top zájezd, protože já bych to sama nevyřídil a nyní máme důvod chodit do Barcelony každý rok a jak jinak – s vámi !,“ konstatovala na závěr věčně usměvavá Soňa.

Návod i pro další „čekatelky“? Darujte svému příteli zájezd a kdoví, možná vás překvapí :)

Soňa a Tomáš, za celý tým CK FotbalTour.cz GRATULUJEME!

Lednická, Barcelona