Zájezd měsíce: Česká republika bude ve Švédsku bojovat o Katar

2 minuty čtení

Zájezdem měsíce března bude barážové utkání české reprezentace na půdě Švédska o postup na mistrovství světa do Kataru. Cestu do krásného Stockholmu s námi váží desítky fanoušků, kteří poženou naši reprezentaci za postupem. Půjde o největší reprezentační výjezd od nezapomenutelného osmifinále EURO z loňského léta v Budapešti proti Holandsku.

Soutěže o ceny a další zajímavosti najdete na našich sociálních sítích Facebooku Instagramu.

Velmi pozitivní zprávu vyslal do světa před baráží náš nejlepší útočník Patrik Schick, který po svalovém zranění oznámil, že jej brzo uvidíme zpátky na trávníku. Naší reprezentaci by se jeden z nejlepších střelců Bundesligy náramně hodil.

Datum zápasu: 24. března 2022, 20:45
Místo: Friends Arena, Stockholm

VĚDĚLI JSTE, ŽE…

  • Na Mistrovství světa jsme se kvalifikovali naposledy roku 2006 do Německa. Tehdy za nás hráli plejeři jako Pavel Nedvěd, Tomáš Rosický nebo Jan Koller. Po výhře nad USA 3:0 (Rosický 2, Koller) a prohrách s Ghanou 0:2 a Itálií 0:2 jsme nepostoupili ze skupiny.
  • Stockholmská Friends Arena, která bude hostit náš barážový duel se Švédskem, má kapacitu před 50 tisíc diváků a otevřena byla roku 2012. Kromě tamní reprezentace na ní hrají své domácí zápasy také fotbalisté AIK Stockholm.
  • Švédsko zrušila během února veškerá covidová opatření. Naši klienti si tak zápas užijí bez jakýchkoliv restrikcí. Kompletní aktualizovaný seznam restrikcí do všech fotbalových zemí najdete v našem BLOGU.

LEPŠÍ 1X VIDĚT, NEŽ 100X ČÍST

Na našem Facebooku, Instagramu a v blocích vám ukážeme všechno, co zažívají naši klienti během autobusových a leteckých zájezdů.

Kromě hlavního bodu programu, kterým je pochopitelně návštěva sportovní události, stihneme i poznat město, pochutnat si na místní kuchyni a odnést si zážitky a přátelství s dalšími sportovními nadšenci. Pod vedením zkušeného delegáta máte záruku, že o Vás bude výborně postaráno.

V minulosti jsme zažili třeba nabitý víkend v Londýně, kde vše dopadlo na jedničku a chlapi byli nadšeni – více o zájezdu.

Chtěli byste zažít podobný zájezd i vy? Vyberte si z naší nabídky a dopřejte si nefalšovaný sportovní zážitek na vlastní kůži.

Z NAŠÍ NABÍDKY DOPORUČUJEME:

NABÍDKU VŠECH ZÁJEZDŮ NAJDETE ZDE.