VIDEO: Atmosféra osmifinále proti Nizozemsku v záběrech

1 minuta čtení

Po dlouhém čekání jsme konečně mohli vyrazit s našimi klienty na Euro 2020 do Budapešti a přihlížet tak na vlastní oči postupové euforii po výhře 2:0 nad Holandskem. Podívejte se na video, které na tribuně Puskás Areny vzniklo. Novinky ze světa fotbalu, soutěže a další zájezdy sledujte také na našich sociálních sítích Facebooku a Instagramu.

Fotbalisté České republiky si připsali jeden z nejcennějších skalpů novodobé historie světových či evropských šampionátů a my jsme velmi rádi, že se na tribuny díky našim službám dostaly i tisíce fanoušků z České republiky. Pokud jste byli ti šťastní a dostali se do Budapešti, připomeňte si videem parádní atmosféru z nedělního mače. A pokud jste mezi šťastlivci nebyli, nahlédněte alespoň videem do zákulisí velkého vítězství 2:0.

Ve čtvrtfinále nás nyní čeká Dánsko a hrát se bude v ázerbájdžánském Baku, kam chystáme pro naše fanoušky charterové lety. Nečeká nás lehký zápas, ale ani nepřekonatelná překážka. Buďte u toho s námi! Více informací budeme vědět v průběhu týdne, a proto sledujte náš web i sociální sítě.

Máte zájem o nezapomenutelné sportovní zážitky?