Tipy jak ušetřit nejen při objednávce fotbalového zájezdu

3 minuty čtení

Vánoce, narozeniny, oslavy, výročí… Všechny tyto události spojuje milá povinnost, odvděčit se svým blízkým dárkem. Po stovkách pozitivních hodnocení od našich klientů jsme si potvrdili, že nejlepší dárek je zážitek.

Chcete-li při nákupu fotbalového zájezdu ušetřit, věnujte pár minut svého času následujícím řádkům. Vaše rodinná kasa vám poděkuje.

#1: Sazka Fantasy – stačí se zúčastnit

Zapojte se do jakékoliv ligy nebo soutěže v Sazka Fantasy a vyhrajte. Mezi cenami najdete i zájezdy za sportem od společnosti CK FotbalTour.cz nebo dárkové poukázky na zájezdy či vstupenky. Díky naší spolupráci letos bude rozdáno 40 zájezdů v hodnotě téměř 500 tisíc korun!

#2: Benefit PLUS

Uživatelé benefitního programu BENEFIT PLUS mohou uplatnit svůj kredit na nákup zájezdů z nabídky CK FotbalTour.cz. Při dostatečné výši bodů v benefitním programu tak nemusíte za zájezd zaplatit ani korunu!

Postup je velmi jednoduchý:

  1. Vyberte si zájezd z nabídky na www.fotbaltour.cz.
  2. Při vyplňování nezávazné rezervace uveďte do poznámky „BENEFIT PLUS“. Také nás informujte, jakou výši kreditu máte k dispozici pro nákup zájezdu.
  3. Následně vás budeme kontaktovat s bližšími detaily k zájezdu a platbě.

#3: Egocard

Majitelé karet Egocard u nás mohou uplatnit slevu ve výši 10 % na autobusové zájezdy a 5 % na letecké zájezdy.

Slevu uplatníte tak, že při realizaci objednávky zadáte číslo Vaší Egocard do formuláře / rezervace.

*Slevy nelze uplatnit dodatečně po vystavení faktury.*

PS: Slevové kódy na naše produkty pak najdete i u našich ambasadorů Šárky Pekové (SARKA5) nebo Caabika (CAABIK5). Díky nám ale ušetříte i jinde…:

#4: 11Teamsports

Kde nakoupit sportovní oblečení bezpečně a výhodně? S 11Teamsports spolupracujeme již od jeho začátků. Navštivte ověřený a moderní online obchod a připravte se na sportovní výkon se slevou.

JAK UPLATNIT SLEVU?

A) Otevřete si online obchod na tomto odkazu, nebo

B) Při nákupu zadejte slevový kód: FOTBALTOUR

#5: CEWE – sleva na fotoknihy

Cestování za světovým fotbalem je skvělá příležitost ke zvěčnění vzácných okamžiků – od půvabných uliček ve městě, až po souboje na trávníku s výhledem z nejlepších míst na stadionu. Zvlášť, když se na největší evropské stadiony vydáte ve společnosti nejoblíbenější sportovní CK v České republice.

A až si budete chtít zážitky přenést do fotoknih, tak s námi ušetříte až 500 korun!

Slevový kód vložte do pole „slevový kód“ před odesláním vaší online objednávky do výroby – FOTBAL250 na fotoknihy od 1250 korun (sleva 250,-), FOTBAL500 na všechny fotoknihy od 2 500 korun (sleva 500,-)

Váš slevový kód je platný na všechny typy CEWE FOTOKNIH objednané prostřednictvím cewe.cz (objednání u CEWE) nebo programu CEWE fotosvět či mobilní aplikace CEWE fotosvět (objednání u CEWE).

*Upozorňujeme, že slevy uvedené v článku + jiné limitované slevy nejsou navzájem kombinovatelné.*