Teď nebo nikdy. 11 fotbalových zájezdů za akční cenu

Hvězdy anglické Premier League, fotbaloví virtuózové ve Španělsku, Conteho znovuobrozený Inter v Itálii či bavorský velkoklub v Bundeslize. Nabízíme výběr jedenácti leteckých zájezdů na fotbal, při kterých garantujeme nezapomenutelné fotbalové zážitky.

La Liga, Barcelona

Katalánský gigant, kolosální Camp Nou a vítěz Zlatého míče 2019. To vše v jednom akčním balíčku. Využij skvělou příležitost vidět na živo Messiho genialitu, vychutnej si plnými doušky barcelonskou hymnu i kouzelné město, které ti atmosférou a atrakcemi vyrazí dech. P.S. : Nezapomeň na kulinářské speciality!

Barcelona – Eibar│20. 2. – 25. 2. 2020│od 5 990 Kč

PREMIER LEAGUE, Manchester

Červení ďáblové půjdou po krku vlkům z Wolverhamptonu. V Divadle snů jim připraví opravdové peklo a budou chtít získat všechny  tři body. Budete při tom? Vychutnejte si Premier League s legendárním Manchesterem United na velkolepém fotbalovém stánku.

PREMIER LEAGUE, Londýn

Londýn je rájem pro fotbalové fanoušky. Kanonýři, The Blues či kohouti. Metropole Anglie je plná skvělých fotbalových duelů za bezkonkurenční ceny. Odstartujte nový rok s nezapomenutelnými zážitky z Emirates Stadium, Stamford Bridge či Tottenham Stadium! Specialitou je londýnský dvojzápas. V rámci jednoho výletu zažijete souboj Arsenalu proti úřadujícímu mistrovi z Manchesteru i souboj Chelsea proti Bournemouthu.

Tottenham – Norwich│22. 1. – 23. 1. 2020 │od 5 900 Kč      

Arsenal – Sheffield│18. 1. – 19. 1. 2020│od 6 400 Kč

       Chelsea – Burnley│11. 1. – 12. 1. 2020│od 6 400 Kč

SERIE A, Miláno

Inter Milán hraje skvělý fotbal a soupeří o titul. Na hrotu útoku střílí góly Lukaku, vzadu drží obranu i stoperská dvojce Škriniar a Godín. Temperamentní fanoušci na San Siru se opět postarají o elektrizující atmosféru, navíc soupeř z nedalekého Bergama předvádí ofenzivní fotbal. Máte se opravdu na co těšit!

Inter – Atalanta│10. 1. – 13. 1. 2020│od 5 400 Kč

LA LIGA, Barcelona

Gólostroj domácích Blaugranas? Co řeknete na Messiho genialitu, Suárezův zabijácký instinkt a Griezmannovu dravost na kolosálním Camp Nou? Skvělá příležitost vidět barcelonské hvězdy za jedinečnou cenu.

FC Barcelona – Levante│31. 1. – 3. 2. 2020│od 8 400 Kč

LA LIGA, Madrid

Královský Bílý balet Vám nabízíme v domácím prostředí na Santiago Bernabeu. Do metropole Španělska zavítá nepříjemná Sevilla a bude to šlágr kola, jak se sluší a patří. Benzema, Bale, Hazard či Modrič – skupina fotbalistů, kteří se postarají o vaše nezapomenutelné zážitky.

LA LIGA, Madrid

Los Colchoneros má co nabídnout i náročnějšímu fanouškovi. Útočné esa jako Costa, Morata či Felix, v záloze spolehlivý Koke a Lemar a Madridskou branku hlídá čahoun Oblak. Madridští jsou v těsném závěsu za Barcelonou a Realem a znovu se budou ucházet o ligový titul. Navíc je cestou k úspěchu bude pohánět nově vystavený stadion Wanda Metropolitano Bude to zápas za tři body?

Atlético Madrid – Leganes│25. 1. – 27. 1. 2020│od 5 400 Kč

BUNDESLIGA, Berlín

Německé lákadlo pro české fanoušky! Domácí Hertha s výborně hrajícím Daridou bude odolávat mnichovskému gigantu. Prosadí se Lewandowski či Muller? Nebo překvapí domácí Berlíňané? Přesvědčte osobně se na Olympijském stadionu!

Hertha Berlín – B. Mnichov│19. 1.- 20. 1. 2020│od 4 900 Kč

!Upozorňujeme, že slevy a akce nejsou navzájem kombinovatelné!