Superzápas na UFC Liverpool: Stephen Thompson vs. Darren Till

Článek uveřejňujeme ve spolupráci s portálem mmafanatik.

Původní článek naleznete ZDE.

Na UFC Liverpool znovu dostáváme šanci zúčastnit se UFC eventu osobně a živě tak zažít neopakovatelnou atmosféru v Anglii. Hlavním tahákem večera bude super zápas! Zkušený bojovník Stephen „Wonderboy“ Thompson (14-2-1 MMA, 9-2-1 UFC), jehož porazil zatím pouze Matt Brown a aktuální šampion welterová váhy Tyron Woodley, nastoupí proti zatím neporaženému mladíkovi Darrena „The Gorilla“ Till (16 -0-1 MMA, 4-0-1 UFC).

UFC Liverpool: Stephen Thomson vs Darren Till

Event UFC Fight Night 130 se odehraje v hale Echo Arena už o pár týdnů, konkrétně 27. května 2018. Každý fanoušek MMA se má rozhodně na co těšit.

Darren Till, který zatím neprohrál žádný zápas a nebyl v UFC až tak viditelný, se o zápas s Wonderboyom snažil už na UFC Londýn, tehdy to Stephen Thompson odmítl s tím, že Darren bys měl ještě co to odzápasiť a až potom „jede“ po UFC bojovnících z TOP 5 welterová váhové kategorie. Nedávno však tento zápas oficiálně přibyl na UFC Liverpool jako hlavní zápas večera.

V posledním zápase s Donaldem „Cowboy“ Cerrone, ve kterém jednoznačně vyhrál na technické KO, udělal Darren Till na mnoha velký dojem. Získal si tak velké publikum fanoušků, které ho na domácí půdě v Liverpoolu přijde podpořit.

https://youtu.be/65HSGiFvNQY

 

Zkušený fighter Stephen „Wonderboy“ Thompson

Wonderboy není v UFC žádný nováček. Na UFC scéně mě za sebou hodně zápasů s kvalitními soupeři jako je Rory McDonald, Robert Whittaker či Jorge Masvidal.

Porazil ho pouze Matt Brown a ve dvou Titulová zápasech Tyron Woodley – současný šampion welterová váhy na UFC 205 a UFC 209. V prvním z nich to byla remíza u dvou rozhodčích a jeden rozhodčí vítězství připsal Woodleymu. Druhý zápas prohrál vícehlasého rozhodnutím rozhodčích. Thompson však nikdy nebyl ukončen.

Navzdory všem bojovníkům, jejichž Wonderboy porazil, má na věc rozdílný názor jeho vyzyvatel Darren Till. Tvrdí, že ho knokautovat ve třetím kole a nevidí oblast, v níž by vynikal více. Zkrátka si myslí, že je po všech stránkách oproti Thompsonovi lepší a chystá se ho porazit.

https://youtu.be/laAnHK1u0Hc

Oficiálně oznámeno zápasy na UFC Liverpool

Darren Till vs. Stephen Thompson
Neil Magny vs. Gunnar Nelson
Tom Breese vs. Daniel Kelly
Trevor Smith vs. Elias Theodorou
Brad Scott vs. Salim Touahri
Makwana Amirkhani vs. Jason Knight
Arnold Allen vs. Mads Burnell
Eric Spicely vs. Darren Stewart
Lina Lansberge vs. Gina Mazany

Zažijte Fight Night v Liverpoolu živě – letecký zájezd od 10 900 Kč ZDE.