Spolupráce s tradičním klubem: V Brně i o zájezd do Mnichova

Množství klientů a fanoušky máme i za řekou Moravou a jelikož k nim chceme být stále blíž, dohodli jsme se na zajímavé vzájemné spolupráci s jedním z nejznámějších českých klubů fotbalové historie.

br1

FC Zbrojovka Brno je na světě již od roku 1913, přičemž zlatou éru přežil klub v sedmdesátých letech. Vyšperkoval ji jediným titulem a velkými oslavami na majestátním stadionu Za Lužánkami. Na zašlou slávu i legendární stánek se však už jen vzpomíná, ale kdoví, možná se všechno jednou vrátí.

Spolupráci začínáme už na atraktivním zápase proti Baníku Ostrava, který je na program v pátek 6. 3. Momentálně bude zajímavá zejména pro majitele sezónních permanentek.

Pět šťastných vlastníků permanentních vstupenek bude během každého zápasu soutěžit v rychlosti / tvrdosti střely. Ti budou vylosováni a následně informováni během prvního poločasu. Dostanou speciální kartičku, kterou se na začátku přestávky prokáží organizátorem při vstupu na hrací plochu. Při brance pod sektorem domácích fanoušků už bude připraven radar na měření střeleckého pokusu. Princip soutěže je jednoduchý. Každý ze zúčastněných bude mít dva pokusy, vítězem se stane ten, jehož střela bude mít nejvyšší rychlost. Ostatní obdrží ceny útěchy v podobě suvenýrů.

 

Vítěz však bude odměněn skvělou cenou zájezdem na atraktivní fotbalový turnaj, organizovaný Bayernem Mnichov. Ve hře jsou místenky na finálový den turnaje AUDI Cup 2015, který se bude konat v nádherné Allianz Aréně v Mnichově.

FOTOGALERIE z AUDI Cupu 2013

Turnaj se uskuteční na přelomu července a srpna, přesný termín ještě není znám. Atraktivního akce se v minulosti zúčastnili například Manchester United a City, AC Milán, argentinská Boca Juniors nebo brazilské Sao Paulo. O přesném termínu bude výherce informován v momentě, kdy bude turnaj definitivně potvrzen (k tomu by mělo dojít v nejbližších týdnech). Úspěšný střelec ze soutěže si vychutná druhý hrací den turnaje, zápasy o třetí místo a finále. Součástí ceny je i doprava autobusem, pojištění a služby delegáta.

Kromě poločasové soutěže mohou vlastníci zbrojováckých permanentek využít i slevu 7% na každý zájezd z nabídky CK FotbalTour.cz!